ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ciclistul belgian Nathan Van Hooydonck a suferit un infarct în timp ce conducea prin centrul orașului Kalmthout. Rutierului de 27 de ani i s-ar fi făcut rău în timp ce aștepta la un semafor. Acesta a accelerat apoi să treacă intersecția și a provocat un accident ușor, în care au fost implicate alte 5 vehicule, relatează Eurosport.

Alături de Van Hooydonck, în mașină se afla și soția sa, care e însărcinată. Acesta nu a suferit nicio rană, dar rutierul a ajuns în stare critică la spital. Jurnaliștii de la Gazet van Antwerpen notează că ciclistul a fost resuscitat la fața locului și apoi dus de urgență la cel mai apropiat spital din apropiere.

"Șoferul a fost resuscitat la fața locului și dus la spital într-o stare care pune viața în pericol. Soția lui însărcinată, care stătea lângă el, nu a fost rănită, dar a fost dusă și ea la spital", a declarat Patrick De Smedt, reprezentant al Poliției de Frontieră, pentru ziarul belgian.

Vestea că Nathan Van Hooydonck a suferit un infarct este total surprinzătoare, deoarece acesta nu a acuzat niciun fel de probleme fizice săptămâna trecută, când a făcut parte dijn echipa celor de la Jumbo Visma în Turul Marii Britanii, care s-a terminat duminică.