ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu al cărui coautor este Dr. Peter McCullough, publicat luni, a constatat că a existat o creștere cu 1.236% a numărului de decese în King County, Washington, între 2020 și 2023. Comitatul are o rată ridicată de vaccinare, întrucât 98% dintre locuitorii săi au primit cel puțin o o doză de vaccin anticovid până în 2023, relatează Vigilant News.

„Analiza noastră a evidențiat o creștere de 25,7% a numărului total de stopuri cardiopulmonare și o creștere de 25,4% a mortalității prin stopuri cardiopulmonare între 2020 și 2023 în King County, WA. S-a estimat că decesele prin stop cardiopulmonar în exces au crescut cu 1.236% din 2020 până în 2023, crescând de la 11 decese în exces (IC 95%: -12, 34) în 2020 la 147 decese în exces (IC 95%: 123, 170) în 2023. S-a observat o creștere pătratică a mortalității excesive prin stop cardio-respirator odată cu ratele de vaccinare COVID-19 mai mari", se arată în secțiunea «Rezultate» a studiului.

Cercetătorii au colectat, de asemenea, date din rapoartele serviciilor medicale de urgență (EMS), de la Biroul de recensământ al SUA și de la The Tennessean COVID-19 Vaccine Tracker, pentru a aplica concluziile lor din King County la populația americană în general.

„Modelul de mortalitate în exces pentru King County a fost utilizat pentru a calcula estimările anuale pentru excesul de decese prin stop cardio-respirator în SUA”, se arată în secțiunea „Metode” a studiului.

„Aplicarea modelului nostru din aceste date la întreaga SUA a produs 49.240 de stopuri cardiopulmonare mortale în exces în perioada 2021-2023”, a precizat studiul în secțiunea „Rezultate”.

Cercetătorii au concluzionat oferindu-și opinia cu privire la constatări și documentând de ce creșterea ratei de mortalitate este atribuită vaccinurilor Covid.

„Plauzibilitatea biologică a decesului din cauze cardiace și pulmonare acute după vaccinarea cu COVID-19 a fost demonstrată anterior și este îngrijorătoare având în vedere aceste observații din lumea reală. Sunt necesare cercetări suplimentare urgente pentru a determina dacă tendințe similare sunt observate și în alte regiuni, cu atenție la reducerea riscurilor pentru evenimentele incidente și la îmbunătățirea supraviețuirii prin resuscitare", se arată în secțiunea «Concluzii» a studiului.