ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scorul foarte bun obținut de UDMR la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 a scos în evidență și o situație surprinzătoare și totodată inedită dintr-un oraș unde nu există niciun locuitor maghiar, semnalează Puterea.

La alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, UDMR-ul condus de Hunor Kelemen a obținut 6,53%, adică 577.833 de voturi. Însă, surprinzător, au fost localități unde nu există populație maghiară, dar cu toate acestea UDMR a obținut  o mulțime de voturi.

Un exemplu elocvent în acest sens este cazul municipiului prahovean Câmpina, unde UDMR, atenție, a obținut 488 de voturi, adică 3,78%. Dar, potrivit ultimelor date oficiale, în Câmpina trăiesc la ora actuală doar 19 maghiari. Se pune întrebarea firească: Cine a votat ca UDMR să obțină la Câmpina 488 de voturi? Răspunsul se cam știe, dar, din păcate, cei care știu, adică băieții cu ochii roată, nu-l fac public!