ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Era să trecem și peste aniversarea Centenarului și să ne scape un lucru esențial, aflat în văzul tuturor. Întîmplarea face că, un ziarist din generația mai tînără, Bogdan Tiberiu Iacob, a observat și a reprodus o imagine care ne-a trecut tuturor prin față. La Alba Iulia, într-o ceată de  ofițeri care primea onorul, nu erau nici elitele politice ale României, nici ale intelighenției și nici ale bisericii. Klaus Iohannis era înconjurat (îngropat) de generali SRI.”, scria Cornel Nistorescu de la Cotidianul în 2018 republicând fotografia de mai jos, în care Iohannis e flancat de conducerea SRI în frunte cu Eduard Hellvig (cu ochelari fumurii).

Rolul șefului SRI a fost preluat azi, la manifestarea lor de la Arcul de Triumf, de șeful DSU, Raed Arafat, după cum a observat activistul Aurelian Popa pe pagina sa de Facebook, așa cum se vede în captura foto de mai sus.