ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile au făcut public numele bărbatului arestat în Winnipeg, Canada, pentru că a secerat patru demonstranți de la Freedom Convoy cu SUV-ul său Jeep Patriot, dezvăluind că David Zegarac, membru Antifa și acuzat de pedofilie, se confruntă deja cu 11 acuzații legate de atacul terorist de pe care poliția și mass-media continuă să îl prezinte ca pe un simplu accident cu fugă de la locul faptei, relatează publicația National File.

David Zegarac, un canadian în vârstă de 42 de ani, acuzat de pedofilie, a fost surprins de camerele de luat vederi purtând o mască de protecție în timp ce a virat cu Jeep-ul său Patriot alb într-o mulțime de manifestanți ai Freedom Convoy adunați în fața clădirilor legislative din Winnipeg, capitala provinciei canadiene Manitoba. 

Deși a fugit imediat de la locul faptei, Zegarac a fost arestat aproximativ o oră mai târziu. Mass media și poliția au refuzat să îl numească pe Zegarac terorist și nu a reușit să îl acuze de infracțiuni motivate de ură sau legate de terorism, prezentând în schimb în mod public atacul ca fiind un simplu accident cu fugă de la locul accidentului.

În ciuda eforturilor poliției și ale presei corporatiste de a minimiza gravitatea atacului de vineri seară, detectivii de pe internet l-au demascat pe David Zegarac, care se află în continuare în custodia poliției, ca fiind un extremist de stânga care are legături cu grupurile teroriste Antifa. 
 
Momentul în care simpatizantul Antifa a intrat cu SUV-ul în protestatari(VIDEO):