ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urmă cu o zi, conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău a decis să restricționeze accesul vizitatorilor, având în vedere creșterea numărului de cazuri de COVID-19.

 
Publicația Liber în Buzău îl demască pe managerul spitalului:
 
                           ”Un manager de spital bolnav”

 
Sursa neregulilor și violențelor de la SJU Buzău

Acestea sunt „calificările profesionale” în baza cărora „vânzătorul de umerașe” ocupă postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Buzău, cel care este direct răspunzător pentru ce s-a întâmplat joi după-amiază în incinta unității spitalicești.
 

Două cursuri a câte trei luni fiecare și, gata, sunt șefu’ la spitalu’ județean cu „acte în regulă.”

Diploma de „Economist în gestiunea producției agricole și alimentare”, un fel de șef de ogoare cultivate cu sfeclă furajeră și napi, l-a recomandat în august 2014 pentru a fi numit manager interimar la SJU Buzău.

O contribuție consistentă a avut-o și diploma de mecanic obținută după primii 12 ani de școală. Nu a lucrat nici măcar o zi în domeniul agrar sau mecanic.

Ascensiunea către vârful spitalului județean a început în 1995 ca agent imobiliar, continuată de vânzări în domeniul produselor alimentare, urmată de o scurtă perioadă petrecută în zona de publicitate, apoi că vânzător de bere, de covrigi și pâine. Ulterior, cariera în vânzarea de bere și pâine l-a recomandat pentru vânzarea de umerașe, astfel că în 1999 a fost numit director comercial-administrativ la actuala SC Romarta SA.

„Am preluat și inventariat tot fondul de marfă existent în toată rețeaua de magazine ale societății în valoare de MILIARDE!”, spune managerul Damian Claudiu Constantin în CV-ul său. Actualul manager de la SJU Buzău nu precizează câte miliarde și nici dacă reprezintă euro sau lei noi ori vechi. Sau zloți polonezi ori leva bulgarești.

Viața „e greu”, așa că în același timp a ocupat și un post de „Operator portuar în portul mineralier Galați-Brăila.”

Între 2004 și 2014 a ocupat funcția de director general executiv la Romarta SA, adică fix de unde i se trage titlul de „vânzător de umerașe”, titlu obținut din partea adversarilor politici ai partidului al cărui membru este, Partidul Social Democrat – PSD după cum vă este mai bine cunoscut.

Sursa informațiilor prezentate mai sus:

Dosar de concurs manager SJU Buzău.