ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorul favorit al Diavolului apare din nou, pentru a ajuta la lansarea "Pandemiei 2", în speranța de a convinge milioane de oameni  să se vaccineze, anunță profesorul Mark Crispin Miller, de la Universitatea New York.

El s-a întors pentru a ne spune că "nu am terminat cu COVID" - după cum "știm", spune el, din cauza numărului (imaginar) de "cazuri noi" care izbucnesc în întreaga lume.

Deși afirmația lui îi va convinge, fără îndoială, pe toți cei care sunt încă stupefiați de frică, ceea ce știm este că toate aceste "noi cazuri COVID" nu sunt, de fapt, cazuri COVID, ci nenumăratele decese și dizabilități cauzate de campania de vaccinare COVID.

Dr. Fauci spune că închiderile au fost "absolut justificate" - și, mai mult, ar trebui să fie folosite din nou pentru a forța "vaccinarea" universală.
 
Priviți VIDEO-ul de mai jos: