ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traficul va fi restricționat în Capitală, luni și marți, pentru desfășurarea unor evenimente de comemorare a eroilor martiri, căzuți pentru victoria Revoluției din decembrie 1989, informează Brigada Rutieră București într-un comunicat.

Luni, începând cu ora 10:00, la Cimitirul Eroilor Revoluției, vor avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea circulației între orele 08:45 și 10:30, pe Calea Șerban Vodă, de la Șoseaua Olteniței și până strada de legătură dintre Calea Șerban Vodă și Șoseaua Viilor.

Începând cu ora 12:30, în Piața Universității, vor avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea circulației, în intervalul 11:30 - 14:30, pe Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și str. Batiștei (sensul de mers către Piața Romană) și banda IV a sensului spre Piața Universității, între str. Batiștei și Piața Universității, precum și banda I de circulație, între str. Batiștei și str. Dem. I. Dobrescu, sensul către Piața Romană.

De la ora 13:30, la troița de la Piața Romană, vor avea loc o slujbă religioasă și o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori. Traficul rutier în Piața Romană va fi restricționat, între orele 13:15 și 13:45, cu intermitențe, pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului și depunerii de coroane.

Între orele 16:00 și 16:15, în Piața Universității (crucea de piatră din scuarul Bulevardului Nicolae Bălcescu), se va desfășura o ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori, urmată de activități de omagiere și proiectare a unor imagini de la evenimentele din Decembrie 1989, în zona Fântânii de la Arhitectură. Traficul rutier va fi restricționat numai pe momentul traversării spre și de la punctele menționate mai sus.

Marți, începând cu ora 9:00, în Piața Revoluției, va avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea traficului rutier între orele 7:30 și 10:00, pe Calea Victoriei, între str. Dem I. Dobrescu și Biserica Kretzulescu (banda de lângă pista pentru bicicliști).

Începând cu ora 10:00, la Radiodifuziunea Română, va avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea traficului rutier, în intervalul 9:30 - 11:00, pe str. G-ral Berthelot.

De la ora 11:00, în fața Televiziunii Române (la Troiță), va avea loc o depunere de coroane și o ceremonie religioasă, cu restricționarea traficului rutier, între orele 10:30 și 12:00, pe Calea Dorobanților, banda I, între Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanților.

Pe această cale, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri prezenți în zonele și intervalele menționate.