ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Florin Cîțu se visează probabil în Israel, unde sute demii de oameni sunt vaccinați zilnic de la începutul  campaniei de imunizare. Cîțu raportează cu mândrie că România va ajunge să vaccineze 150.000 de persoane pe zi.  Asta, în condițiile în care, până acum, la 10 zile de la debutul campaniei de vaccinare, au fost vaccinate numai 41.609 persoane.

”Da, suntem pregătiți. În România, campania de vaccinare merge bine. Vom face 150.000 de vaccinări pe zi, direcția este una bună. Avem 230 de centre de vaccinare, vom avea 1.000 de centre. Trebuie să aducem mai multe vaccinuri. Trebuie să creștem ritmul de vaccinuri care vin în România, asta e provocarea, dar depindem de Uniunea Europeană. Eu spun că vom ajunge să vaccinăm 100.000 de oameni pe zi.”, a spus Florin Cîțu, după ședința de guvern.