ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Cîțu va participa la congresul UDMR, la Sângeorgiu de Mureș, unde speră să găsească un „festival al democrației”, spre deosebire de celelalte partide în care a găsit un festival al „ridicolului”, a comentat premierul, relatează Mediafax.

Dacă congresul PNL va fi abia săptămâna viitoare, Cîțu s-a decis să participe și la congresul celor de la UDMR, care organizează, în opinia premierului, un „adevărat festival al democrației”.

Amintim că UDMR nu a semnat moțiunea de cenzură împotriva premierului. Mai mult, uniunea condusă de Kelemen Hunor a votat amânarea moțiunii.

Unul dintre motivele pentru care UDMR va organiza congresul astăzi, se datorează împlinirii a 10 ani de când Kelemen Hunor a preluat conducerea UDMR în urma Congresului din februarie 2011 organizat la Oradea, arată G4Media.