ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Nicolae Ciucă a sosit vineri, la Chișinău, pentru o vizită de o zi în Republica Moldova, fiind întâmpinat de omologul său, Natalia Gavrilița, transmite Știripesurse. Vicepremierul Sorin Grindeanu, deși vaccinat, a trebui lăsat la sol fiind infectat cu Covid.

În cadrul ședinței comune, unde Guvernele României și Republicii Moldova se vor reuni, vor fi semnate mai multe documente bilaterale.

Ciucă va avea programate întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu președintele Parlamentului Igor Grosu, precum și cu reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova.

Înaintea ședinței comune de Guvern, Gavrilița și Ciucă vor participa la ceremonii de depunere de flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt și la bustul lui Mihai Eminescu, după care vor avea o întrevedere tete-a-tete, a amintit sursa citată.

La ședința comună a a guvernelor trebuia să participe și Sorin Grindeanu, însă s-a infectat cu COVID, deși este vaccinat.

"Toți membrii delegației au fost testați PCR. Cei care sunt aici au rezultat negativ. Domnul Sorin Grindeanu nu este aici", au declarat sursele guvernamentale, conform Antena3.
 
 

„După o perioadă intensă cu o ușoară stare de disconfort, pe care am pus-o inițial pe seama oboselii, s-a confirmat: sunt Covid pozitiv. Sunt vaccinat și m-am protejat în mod constant. Omicron are însă propriul „algoritm”.”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook.

Și miniștrii Vasile Dîncu și Virgil Popescu s-au infectat cu noul coronavirus, fiind nevoiți să intre în izolare.

Dîncu a anunțat pe 3 februarie pe Facebook că s-a infectat pentru a doua oară deși era vaccinat.

Despre cât de „sigur și eficient” este vaccinul citiți EXCLUSIV. Dr. MASAHIKO OKADA prezintă românilor un ADEVĂR ȘTIINȚIFIC care ar trebui să blocheze vaccinarea pe loc. EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%. INTERVIU ActiveNews cu reputatul profesor japonez. VIDEO