ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Radu Duță, avocat de origine română care profesează în Luxemburg, ne spune că vaccinarea în această țară s-a simțit ca un viol, având în vedere că oamenii au fost forțați să facă acest lucru. Avocatul spune că, dacă se va ajunge să îi oblige pe părinți să-și vaccineze copiii, este dispus să facă și închisoare, dar că nu va accepta așa ceva. 

Procentul de peste 80% vaccinați în Luxemburg nu se datorează credinței în știință, ci măsurilor represive luate de guvernul din această țară împotriva celor care nu voiau să se supună. Vaccinarea aici s-a resimțit ca un viol, pentru că a fost făcută forțat, împotriva convingerilor cetățenilor, ne spune Radu Duță, un avocat român care profesează în această țară. Acesta a elaborat o scrisoare deschisă adresată Guvernului Luxemburgului, încercând astfel să împiedice intenția de vaccinare obligatorie a copiilor.

„Scrisoarea am făcut-o nu în calitate de avocat, ci în calitate de părinte a doi copii, în clasa a II-a și a III-a. La cum merg lucrurile acum, este clar că nu trebuie să așteptăm momentul în care ne vor obliga să ne vaccinăm copiii, pentru că va fi prea târziu atunci. Există o agendă, ne vor obliga să ne vaccinăm pentru a putea merge la locul de muncă, acum se votează legea. Deja la restaurant nu poți intra decât dacă ești vaccinat sau trecut prin boală. Ajungem la niște inepții inimaginabile, iar în curând va rămâne doar condiția vaccinării, vor scoate trecerea prin boală. Luxembourg are peste 80% din populație vaccinată. Suntem maltratați de doi ani cu restricții fără sens, iar dacă nu punem o limită va fi din ce în ce mai rău. Mass-media exagerează foarte mult și mă întreb unde este deontologia jurnaliștilor”, ne-a declarat avocatul Radu Duță.

„Avem datoria să fim egoiști pentru copiii noștri”
 
În cazul copiilor, noi, părinții, avem datoria să fim egoiști, ne spune avocatul Radu Duță. Acesta atrage atenția că nimeni nu va răspunde dacă copilul are o miocardită, o tromboză sau o boală care îl va handicapa pe viață.

„Un raport al Ministerului Sănătății arată că în Luxembourg, după vaccinare, la o populație de 500.000 de oameni, au fost 11 decese, 1.900 de reacții adverse complicate și grave, din care 430 foarte grave. Dacă ar fi fost alt medicament, ar fi fost retras imediat. Este un business vaccinarea și nu au interes să devenim imuni la virus. Eu nu m-am vaccinat. Poate că mă vaccinam dacă nu eram supus acestui șantaj, pentru că atunci când intri într-un șantaj nu mai ai cum să ieși. Nu suntem animale, gândim și trebuie să vedem fiecare caz individual. I-am transmis ministrului din Luxemburg că nu mă deranjează restricțiile pentru nevaccinați, că ne acomodăm foarte bine ca subcetățeni. Este o intruziune în viața personală, suntem ca niște animale. Noi avem o libertate individuală, nu să ne injecteze un produs pe care nu ni-l dorim. Avem un doctor în Luxemburg care este judecat pentru că a prescris medicamente pentru pacienții Covid. Regulile în Luxembourg erau ca oamenii să rămână acasă, să se trateze cu paracetamol și, dacă nu mai pot respira, să cheme salvarea. Chiar și în Evul Mediu puneau cataplasme pe piept, făceau ceva”, ne-a precizat av. Radu Duță.

„Sunt dispus să merg la închisoare”
 
Politicienii din Luxemburg au votat deja acte normative potrivit cărora copiii de peste 16 ani nu au nevoie de consimțământul părinților pentru a se vaccina, iar pentru copiii între 12 și 16 ani este nevoie doar de consimțământul unui singur părinte.

„Dacă se ajunge la obligația pentru părinți de a-și vaccina copiii, eu sunt dispus să merg la închisoare, dacă asta va fi pedeapsa. În Austria au pus amendă de 3.500 de euro pentru nevaccinați și patru săptămâni de închisoare, deci s-a creat precedentul. Și nu voi fi singurul în închisoare, pentru că sunt foarte mulți oameni care gândesc ca mine aici. Cei care s-au vaccinat au fost constrânși și vaccinarea a fost resimțită ca un viol. Foarte mulți îmi scriu despre acest lucru”, a mai afirmat avocatul român Radu Duță din Luxemburg.
 
Autor: Claudia Marcu 
 
Pareteneriat Național