ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania Egis International va realiza un studiu privind Centura Bucureștiului în valoare de 300.000 de euro, în baza unui acord dintre Ministerul Fondurilor Europene și Banca Europeană de Investiții. În România, firma este reprezentată de vicepreședinta USR, Clotilde Armand

În baza Acordului de servicii de asistență pentru implementarea proiectelor (Acordul PASSA) semnat între Ministerul Fondurilor Europene și Banca Europeană de Investiții, care prevede acordarea de asistență MFE și beneficiarilor asistenței, pentru pregătirea și implementarea proiectelor din perioada de programare 2014-2020, CNAIR beneficiază de asistență tehnică din partea experților BEI, inclusiv pentru strategia privind centura Bucureștiului.
„În contextul acordului de servicii PASSA, pentru a răspunde specificațiilor legate de proiect, BEI a contractat studiul pentru analiza opțiunilor pentru dezvoltarea centurii Bucureștiului companiei Egis International (France)", a spus pentru economica.net Cătălin Gheran, șeful Direcției Generale Programe Infrastructură Mare din cadrul MFE, anunță

Realizarea unui studiu, respectiv o analiză strategică – multicriterială a opțiunilor existente, este necesară în vederea determinării scenariului optim pentru implementarea obiectivului privind centura Bucureștiului, a mai spus oficialul MFE.

Clotilde Armand este director al Egis România din septembrie 2013. De asemenea, aceasta este și vicepreședinte al Uniunii Salvați România și consilier municipal la Primăria Sectorului 1.