ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 12:00 Candidata Uniunii Salvați Bucureștiul, Clotilde Armand, a obținut 28,73% din voturi, iar principalul său candidat, Daniel Tudorache (Alianța electorală PSD+UNPR) are 31,19% din voturi, arată cele mai noi date provizorii oficiale.
 
Astăzi dimineață, după anunțarea primelor rezultate parțiale, aceasta a postat un mesaj pe Facebook însoțit de un video.
 
"După o noapte de luptă, mă duc la birou, îmi reiau activitațile normale, așteptând rezultatele finale. Dar nu va fi ca 'înainte'". 
 
 
 
Știre inițială
 
 
În sectorul 1 din București a avut loc cea mai mare surpriză din politica românească. Candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul, Clotilde Armand, e favorită să câștige mandatul de primar, după ce în urmă cu doar două luni era necunoscută publicului larg.

Potrivit estimărilor IRES de la ora 20:00, la Sectorul 1 din București Clotilde Armand avea 31,4%, iar candidatul PSD Daniel Tudorache avea 30,5%. Pe locul trei, la mare distanță, se afla candidatul PNL Alexandru Nazare, informeaza b1.ro

Având în vedere că tendința de vot de la ora 20:00, la ora 21:00, pare a fi în favoarea candidaților USB, sunt șanse reale ca Clotilde Armand să devină oficial primarul Sectorului 1.