ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Coaliția pentru Familie rămâne în această perioada ținta atacurilor tendențioase și a dezinformării practicate de diverse publicații. Așa s-a întâmplat și sâmbătă seara, în cadrul emisiunii „Recurs la morală”, difuzată de TVR1, când CPF a fost asociată cu acțiuni și politici ale unor regimuri dictatoriale.

 Într-un comunicat postat pe Facebook  Coaliția pentru Familie arată că „a luat act cu stupoare de afirmațiile false și denigratoare făcute de unii dintre participanții la emisiunea „Recurs la morală” din data de 3 iunie 2017, difuzată pe postul TVR1, afirmații prin care acțiunea Coaliției pentru Familie este asociată cu acțiuni și politici ale unor regimuri dictatoriale cu care nu are absolut nimic în comun.

Acțiunile și valorile noastre au fost defăimate, deși sunt valori consacrate în normele juridice în vigoare în România.

Coaliția Pentru Familie subliniază că respinge clar „ideologiile extremiste la care se face trimitere în postările publice ale unora dintre participanții la emisiunea menționată, precum și în articolele postate pe site-ul Adevărul.ro, site care a fost și el notificat de către Coaliția pentru Familie pentru vătămările ce ni se aduc prin proferarea acestor afirmații false și defăimătoare.

Niciuna dintre afirmațiile, despre care se face mențiune că ar fi fost produse în cuprinsul emisiunii respective, nu au fost făcute în realitate. Pentru aceste afirmații grave, prin caracterul lor calomnios, prin faptul că nu au nicio legătură cu realitatea și prin faptul că ne prejudiciază imaginea și vatămă cursul unui demers considerat constituțional de către Curtea Constituțională prin Decizia 580/2016, vom recurge la toate demersurile prevăzute de lege împotriva persoanelor care au făcut aceste afirmații”.