ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută, site-ul imobiliar Dirt.com a raportat că „vizionara justiției sociale în vârstă de 37 de ani” , Khan-Cullors, a cumpărat un complex de 1,4 milioane de dolari în Topanga, un cartier îndepărtat din Los Angeles, amplasat adânc în munții Santa Monica, potrivit breibart.

Cu toate acestea, se pare că Khan-Cullors deține și o casă în cartierul predominant negru din Inglewood - printre alte câteva case. New York Post a raportat sâmbătă că a cumpărat acolo o casă de 510.000 de dolari în 2016, care valorează astăzi aproximativ 800.000 de dolari. De asemenea, ea a cumpărat o casă de 590.000 de dolari în South Los Angeles, care valorează astăzi 720.000 de dolari, și a cumpărat o fermă din Georgia rurală pentru 415.000 de dolari anul trecut, „cu un hangar de avion privat cu un apartament studio deasupra”.

Khan-Cullors a declarat în 2015 că ea și ceilalți cofondatori ai Black Lives Matter erau „marxiști instruiți”, care sunt „super-versați” în „teoriile ideologice”. Anul trecut, după cum a menționat Breitbart News, activistul radical a semnat un acord de producție de conținut cu Warner Bros. Television Group.

Vestea achizițiilor imobiliare a lui Khan-Cullors a determinat unii activiști să solicite o investigație financiară a mișcării Black Lives Matter.