ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Sănătății din Canada raportează decesele cauzate de Covid săptămână de săptămână, începând cu începutul pandemiei în 2020, potrivit The Counter Signal.
 
În 2020, totalul deceselor cauzate de Covid raportate la Agenția de Sănătate Publică din Canada de către provincii și teritorii a fost de 9.225.
 
În 2021, pe măsură ce vaccinurile au devenit accesibile canadienilor între ianuarie și iulie, decesele Covid nu au scăzut pe parcursul anului. În schimb, cifra a crescut ușor, ajungând la 9.934. 

Și, în 2022, cu o populație vaccinată în proporție de aproximativ 85% în ianuarie și cu o variantă Covid mai puțin mortală dominantă, decesele cauzate de Covid au crescut din nou

Pe parcursul anului 2022, datele Health Canada arată că 15.844 decese au avut loc din cauza Covid - aproape dublu față de numărul de decese din 2020, când cetățenii erau "nevaccinați".