ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicoleta Vascan, autoarea rubricii „Poșta sufletească” de la ActiveNews, este în ultimul timp victima unor abuzuri din partea vecinilor turbulenți din satul unde s-a retras tocmai pentru a scăpa de vuietul lumii urbane. Am redat hărțuirile la care a fost supusă într-o „telegramă către MAI” datată 6 septembrie. O săptămână mai târziu, se pare că toți se feresc să le impună limite oamenilor fărădelege, iar responsabilii cu ordinea publică din cadrul M.A.I. reacționează ezitant și „greoi”, ceea ce determină recidivarea comportamentului abuziv al persoanelor turbulente. VIDEO:


Publicăm cazul așa cum l-a prezentat Nicoleta Vascan. Vom efectua și noi propria investigație jurnalistică și vom întocmi ulterior un reportaj pe această temă. Până atunci, solicităm cadrelor Ministerului Afacerilor Interne (MAI) să acționeze cu mai multă determinare și să o protejeze pe Nicoleta Vascan.