ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


TREI CHESTII:

1. ZECI de PUBLICAȚII s-au înghesuit sa anunțe satisfăcute, azi, că CNCD m-a amendat abuziv, pentru a doua oară, în decurs de un an, pentru o așa-pretinsă faptă de descriminare, la adresa medicilor. Nici un reprezentat al mass-media nu s-a obosit sa îmi ceară un punct de vedere, pe seama știrii, ce mă vizează personal, dar, sincer, nici nu mă așteptam. Ar fi însemnat să respecte reguli de deontologie profesională, pe care gazetarii de rit nou PARE că le-au închis sub lacăt, definitiv, într-o lada, în podul puterii, pe care o servesc, pe față, de trei ani. Și pe statele de plata, de mai demult, după cum am mai arătat cu dovezi, în alte postări (și pe care sînt pregătită să le așez pe masă sau pe perete, oricînd!).

2. În același timp, nici un canal media nu a anunțat printr-un cuvințel, cît de mic, o vorba cît de timid șoptită, măcar, că, acum doua luni, Curtea de Apel București a anulat prima amendă și a deființat hotărîrea NELEGALA a CNCD, pentru că aceasta instituție de stat, numită falnic Consiliul National de Combatere a Discriminării, m-a discriminat, încălcîndu-mi flagrant dreptul la apărare. Pur si simplu, nu m-a citat și m-a judecat în lipsa, fără nici o explicație. Ce aș fi avut de spus în apărarea mea, nu i-a interesat pe membrii CNCD. Despre acest subiect, atît de STÎNJENITOR DE DEMASCATOR pentru toți cei care își arogă libertatea de a suprima drepturile tuturor celor care pun întrebări și nu se lasă prostiți de autorități - DEPLINĂ TĂCERE ÎN TOATĂ MASS-MEDIA. Cît de suplă e dubla măsura, în presa aliniată politic! Nu-i așa? …

3. În caz că măcar un singur ziarist rămas independent (în afara colegilor mei de la ActiveNews, pe care îi stimez nespus, pentru ca demonstrează, zi de zi, ca nu toți gazetarii sînt la fel, har Domnului!) se gîndeste, dacă mai are vreo noimă sa obții părerile tuturor părților, cînd scrii pe un subiect, și ar vrea sa ma întrebe, totuși, de sănătate, am un răspuns de dat, în EXCLUSIVITATE:

DA, VOI ATACA, prin avocații foarte competenti, care ma reprezintă, DECIZIA CNCD. DIN NOU!
Și, DA, voi demonstra, cu toate argumentele, NELEGALITATEA sa! IAR!


Nota Redacției: Vom reveni cu un punct de vedere al ActiveNews asupra abuzului prin încălcarea Legii săvârșit de CNCD împreună cu Colegiul Medicilor din România.