ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Colegiul Medicilor îi supune pe lucrătorii din sănătate unui chestionar tendențios, cu accente sadice, prin care aceștia să își demonstreze obediența față de politica pandemiei sau, dimpotrivă, să fie depistați ca dizidenți. Potrivit surselor ActiveNews, chestionarul în cauză le este impus doctorilor de către președintele Colegiului Medicilor, prof. dr. Daniel Coriu.

Dar să vedem ce întrebări cuprinde respectivul document: 

Din capul locului, medicii sunt întrebați dacă s-au vaccinat sau vor să o facă, ori dacă au fost infectați cu noul coronavirus. Apoi, sunt rugați să bifeze afirmațiile pe care le consideră adevărate dintr-o listă în care se găsesc puncte de vedere pro și contra „vaccinurilor” Covid, astfel încât respondentul să fie prins dacă crede în noua religie politico-medicală sau, dimpotrivă, e un „conspiraționist”. - Nu excludem ca unii angajați, cei mai oportuniști sau mai temători, să bifeze numai afirmațiile pe care cred ei că și le dorește „intervievatorul”. 

La punctul 5, medicii sunt întrebați care cred ei că ar trebui să fie abordarea în privința protecției personalului medical care interacționează cu pacienții. Răspunsurile încep cu vaccinarea obligatorie, trec prin testarea periodică pe cheltuiala proprie sau pe cheltuiala statului și se încheie cu varianta de a nu se lua nici o măsură suplimentară.

Următoarele două întrebări dau pe față adevăratul scop al chestionarului, pentru că se vede clar că sunt scrise de pe poziții vacciniste bigote și nu dau nici o variantă de răspuns alternativ, astfel încât un medic care nu „crede” în injectarea cu serurile experimentale Covid nici nu are ce răspuns să bifeze. Astfel, întrebarea 6 conține posibile sugestii pentru „a crește gradul de vaccinare în rândul cadrelor medicale”, iar întrebarea 7 reia aceeași preocupare, dar având în vedere un alt public-țintă, care și el trebuie vaccinat: populația generală. Răspunsurile variază de la diferite metode de persuasiune (nu le putem numi „informare obiectivă”), până la oferirea de beneficii/facilități vaccinaților, respectiv impunerea de restricții nevaccinaților.   

Vă lăsăm să citiți și să vă faceți singuri o idee despre gradul de totalitarism atins în formularea acestor întrebări adresate cadrelor medicale, cât și despre scopul pentru care le sunt întinse spre completare de către Colegiul Medicilor.