ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



MAGII - Colind interpretat de corul Mănăstirii Paltin Petru-Vodă, preluat dintr-un concert live.
Versurile aparțin celebrului poet isihast, Vasile Voiculescu.

 

A apărut Calendarul Ortodox 2022 cu citate din învățăturile Părintelui Justin Pârvu. 13 file,

tipar policromie față-verso.

Preț: 23 Lei (taxa de livrare nu este inclusă)

Puteți comanda calendarul de perete la adresa de email: atitudini.pv@gmail.com, completând formularul de aici sau la numărul de telefon: 0785 018 852.

De asemenea, Fundația Justin Pârvu, în colaborare cu Mănăstirea Paltin Petru-Vodă, vă prezintă o nouă apariție editorială: Ne vorbește Părintele Justin, vol. IV.

Cartea conține sfaturi și învățături ale Părintelui Justin Pârvu, transcrise de maicile de la mănăstirea Paltin Petru-Vodă, pe diverse teme, precum: refacerea vieții duhovnicesti, rezistența psihică și duhovnicească în vremuri încercate, întărirea în ispite și necazuri, clădirea familiei, societății și neamului, virtuțile creștine și multe alte subiecte actuale, ce framântă sufletele încercate ale creștinilor de azi.
Cartea este în format A5 și conține 318 pagini, tipărită la două culori. Fotografii coperți Calendar și Carte de Cristina Nichituș Roncea.

Comanda o puteți face aici , la adresa de email: atitudini.pv@gmail.com, completând formularul de aici sau la numărul de telefon: 0785 018 852. Preț: 19 RON (Taxele poștale nu sunt incluse).

 

Cuvânt de întărire

Mai am o singură neliniște: să îi văd pe acești martiri canonizați. Sfintele lor moaște izvorăsc pretutindeni mireasmă și vindecări, osemintele lor au ajuns la închinare până și în Țara Sfântă, la Sfântul Munte Athos și în multe locuri ale pământului, de unde mă sună părinți și maici că sfinții izvorăsc mir și mireasmă nemaiîntâlnită. Vreau să văd ziua când nu ne vom mai teme că avem în bisericile noastre la închinare moaștele acestor sfinți mucenici, că au ajuns să fie slăviți peste hotare mai degrabă decât în țara lor.

- Părintele Justin Pârvu

Ascultați și „Nani, suflet de zăpadă” – colind de Andrei Ciurunga închinat martirilor din lagărul de muncă de la Canal