ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apreciatul Comisar-Șef de Poliție și Șef de Serviciu în I.G.P.R. Florin Șinca, acum colonel în rezervă, cunoscut cititorilor noștri pentru numeroasele sale cărți de Istorie a Poliției Române dar nu numai, scrie, începând de azi, la ActiveNews.

Colonelul (r) Florin Șinca a studiat tipologia infractorului pe toate părțile în același timp în care a pătruns în foste dosare secrete dar și în multe arhive istorice. Are un verb foarte bine ascuțit, cu care, suntem convinși, va tăia corupția și ticăloșia în carne vie. De altfel în primul său material face chiar și un apel La arme! La armele noastre, cuvântul și rugăciunea. Îi mulțumim!

Decizia de acum e greșită

Am activat vreme de 27 de ani în unități operative ale Poliției Române. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am scris zece cărți despre istoria unei profesiuni de vocație și încă zece despre sate și mănăstiri.

Am deprins câte ceva din tainele istoriei de la mari personalități și Oameni cu tărie, iubire de patrie, verticalitate morală și carte temeinică: Florin Constantiniu, Dinu C. Giurescu, Dan Berindei.

Decizia de acum e greșită. Istoria ne demonstrează că, în vremea războaielor și molimelor, străbunii noștri numărau viii, ostașii, cei care duceau lupta mai departe, nu morții. E psihologic. Dacă Mihai Vodă Viteazul se înspăimânta de mulțimea turcilor, azi nu ne-am mai fi mândrit cu istoria noastră. Cei răposați erau îngropați după datină. Până și vrăjmașilor li se făcea o movilă, după ce se isprăvea lupta. Străinii (în minister nu mai ai voie să rostești acest cuvânt!) de neam și sufletul acestui popor bland și credincios, jupânii de azi numără morții (din cauze diverse) și toacă nervii românilor suferinzi, inclusiv cu acest cuvânt idiot: comorbidități. Se face ,,școala'' nouă, pregătindu-se instrumentele de mâine. Dușmanul a suferit mutații. Planul lui Mamona e doar la început. Uitați-vă doar cine are elan revoluționar progresist neomarxist în alegerile care vin. Serviciile care ar trebui să fie scut țării sunt umplute de antiromâni.

Le inseilează deznădejde, se sădește trădare, se recrutează otrepe morale. Ni se oferă falși profeți. Se atacă pilonii de bază, că cei slabi nu mai reprezintă o țintă.

Am constatat cu durere și revoltă că a apărut polițistul nou: el aplică legea (dar uită de litera și spiritual ei), îi e perfect egal de țară și de oameni. Nici în vremea bolșevică nu se opreau nunțile și botezurile.

Se induce din afară falsa problemă a românului care a votat greșit, a politicianului javră ridicat, chipurile, din mijlocul nostru, a justiției care a contribuit la vânzarea Țării Românești.

Ni se atacă Părintele Patriarh.

Se trudește la demoralizare. Suntem prelucrați, băgați la strung. Se lucrează intens, pe blocuri cu noile mizerii gen lgbt. Ni s-au recrutat politicieni, pseudolideri, formatori de opinie. Sunt bine stipendiați sau doar cozi de topor în mâna leprelor globaliste. Mulți români nu-și dau seama cât de mare e mafia și mulți știutori de carte sunt lipsiți de unire.

Peste toate acestea, trecătoare dar dureroase, ne rămâne Credința, Biserica, Patria, Nădejdea. Noi nu cedăm.

În fața acestui tablou, având în față icoanele sfinților și efigiile patrioților, jurăm să nu zacem! Câți am mai rămas vii în trăire și faptă, ne adunăm și milităm! Pentru Patrie!

Armele nostre sunt cuvântul și rugăciunea. La arme soldați! Vom izbândi sau vom muri pentru țară!

Cu Dumnezeu biruim!

Florin Șinca