ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bob Rathbun -foto stânga-, crainicul echipei Atlanta Hawks, a suferit o urgență medicală înfricoșătoare în timp ce se afla în direct, potrivit NYpost.

Înainte de meciul de luni seară împotriva celor de la Thunder, în timp ce comentatorul  Dominique Wilkins vorbea, Rathbun a început să aibă convulsii și și-a pierdut cunoștința.

Cei de la Hawks au precizat într-o declarație pentru The Post că Rathbun, în vârstă de 68 de ani, era „deshidratat”, iar acum este "stabil și receptiv", în timp ce este supus unui tratament suplimentar. Așa că aveți grijă să beți apă dacă vreți să nu faceți infarct sau atac de cord de la căldura „tropicală” de la poli în sălile cu aer condiționat setat pentru condiții speciale sportive.
 
„Înainte de meciul din această seară împotriva echipei Oklahoma City Thunder, crainicul Bob Rathbun și-a pierdut pentru scurt timp cunoștința pe teren", se arată în declarație. „Personalul medical de urgență de la fața locului l-a tratat rapid pe Rathbun pentru deshidratare. El este stabil, receptiv și se îndreaptă spre Emory Midtown pentru o evaluare suplimentară."
 
 VIDEO: