ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisarul-șef de poliție Aurelian Preda din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Dâmbovița a murit subit la vârsta de numai 50 de ani. Acesta ar fi fost vaccinat cu serul Covid de la Johnson&Johnson, potrivit presei locale citate de România TV. Rămâne ca necropsia să stabilească cauza morții.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița deplânge moartea colegului și trasmite un mesaj de condoleanțe familiei acestuia:

„Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la vârsta de doar 50 de ani, a colegului nostru, comisar șef de poliție  PREDA AURELIAN din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care, la data de 11 octombrie, a trecut la cele veșnice.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care, timp de 28 de ani, și-a îndeplinit cu onoare și dăruire atribuțiile de serviciu, întotdeauna fiind un bun camarad și un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de polițist.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită.

Drum lin spre ceruri, Relu!”, este mesajul transmis de IPJ Dâmbovița, citat de România TV.

Reamintim că angajații din cadrul Poliției Române sunt șantajați de Guvern să se injecteze cu serurile experimentale Covid pentru a-și păstra locurile de muncă, sindicatele polițienești protestând vehement împotriva unor astfel de măsuri neconstituționale. 

Nu mai departe de astăzi, ministrul de Interne Lucian Bode din cadrul guvernului demis Cîțu a propus ca angajații IGSU (pompieri și paramedici) și IGA (Inspectoratul General de Aviație) să fie vaccinați obligatoriu. 

În condițiile în care același guvern demis încearcă să precipite condiționarea medicilor și profesorilor de certificatul de vaccinare, amintim și decesul unui profesor de istorie. Liviu Constantin Mitache de la Colegiul Economic Virgil Madgearu din București a murit joi „în urma infectării cu noul coronavirus”, nefiind deocamdată cunoscut dacă era sau nu vaccinat cu serurile experimentale Covid.   
 

Corpul profesoral al Colegiului Economic Virgil Madgearu din Capitală a redactat următorul anunț mortuar:
 
„Cu inima grea de durere și fără putere de rostire, anunțăm vestea cutremurătoare a plecării din această lume a colegului nostru LIVIU CONSTANTIN MITACHE, profesor de istorie.

O asemenea veste este nu doar tristă, ci și tragică pentru oricine află de plecarea dintre noi a altui om, mai mult sau mai puțin apropiat. Cu atât mai mult, în momente precum acesta, ne putem simți solidari, ne putem uni spiritual într-o forță care nu doar să plângă, ci și să le arate celor din jur că nu suntem eterni. Dumnezeu să îl odihnească în pace pe colegul nostru și să-i întărească pe cei rămași încă o vreme pe acest pământ!”, au transmis colegii profesorului, citați de România TV.