ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comisarul-șef de poliție Cristian Lațcău a încetat din viață în urma unui infarct miocardic. Avea doar 50 de ani.

Cristian Lațcău a fost șef al Direcției de Combatare a Crimei Organizate Sălaj, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca.

De asemenea, în anul 2010 acesta devenit director general al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI), amintește Magazin Sălăjean.

Cristian Lațcău este condus pe ultimul drum chiar azi, la Capela Cimitirului Ortodox din Zalău. La înmormântare s-a anunțat și ministrul de Interne, Lucian Bode, potrivit unor surse de la fața locului.

Fostul polițist Cristian Lațcău s-a stins din viață pe 17 mai, cu câteva zile înainte de a împlini vârsta de 51 de ani, scrie și Sălajul Liber.

Comisarul Lațcău a trecut la cele veșnice ieri, la Spitalul Județean din Zalău, unde a ajuns pentru că nu s-a simțit bine de câteva zile. Din câte se pare, acesta a suferit un infarct chiar înainte de a fi supus unei investigații cu computer tomograf.

Cristian Lațcău a fost directorul Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI), cunoscutul serviciu secret al Ministerului Afacerilor Interne supranumit Doi și-un sfert după la numărul unității 0215. Cristian Lațcău a fost și șef de serviciu al Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj.

Acesta s-a pensionat în 2018, iar acum, din nefericire, doctorii au trebuit să constate decesul acestuia, mai scrie presa locală citată.