ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe măsură ce numărul total de cazuri de COVID-19 crește în tot statul California, care este vaccinat în procent mare, un comitat a decis să emită un ordin privind obligativitatea purtării măștii în locuințele private, exact la timp pentru Ziua Recunoștinței, relatează Big League Politics

S-a anunțat luni, pentru comitatul Santa Cruz, că va fi instituit un mandat de utilizare a măștilor de interior pentru Ziua Recunoștinței. 

ABC 7 News a precizat: "Dacă vă adunați cu alte persoane care nu locuiesc în aceeași casă, comitatul spune că trebuie să vă puneți masca, indiferent de statutul de vaccinare".

Se raportează, de asemenea, o creștere a numărului de cazuri de COVID-19 la copii, 142.000 de copii fiind testați pozitiv în ultima săptămână. Acesta este un salt de 16% față de săptămâna precedentă și un salt de 41% care a avut loc în ultimele trei săptămâni. 

Ceea ce nu vor să menționeze oficialii din domeniul sănătății publice și propagandiștii din mass-media este faptul că copiii prezintă rareori simptome pentru COVID-19 și nu reprezintă o amenințare de răspândire a virusului în rândul publicului larg, mai scrie sursa citată.