ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania de zbor Delta Air Lines (Delta, nume predestinat...) a anunțat că le va cere angajaților săi nevaccinați să plătească o taxă adițională de 200 de dolari pe lună pentru a rămâne în planul de sănătate al companiei cu începere din 1 noiembrie 2021. Cu alte cuvinte, o taxă pe libertate sau un șantaj cu pierderea locului de muncă. Directorul executiv al companiei a motivat, ipocrit, impunerea acestei taxe angajaților nevaccinați prin faptul că spitalizarea legată de coronavirus a costat compania până acum, în medie, 40.000 de lei de persoană. Detalii AICI

„Această suprataxă va fi necesară pentru a preîntâmpina riscul financiar pe care decizia nevaccinării îl creează pentru compania noastră”, a declarat, miercuri, Ed Bastian, director executiv al Delta Air Lines, o companie de zbor din Atlanta, Georgia (SUA).

El nu a spus, însă, de ce compania pleacă de la prezumția falsă că nevaccinare îneseamnă obligatoriu îmbolnăvire, dacă experiența a demonstrat în lunile trecute atât că mulți dintre nevaccinați nu s-au îmbolnăvit, cât și că unii dintre vaccinați au ajuns să facă boala contra căreia se credeau imuni.