ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pilot veteran al companiei British Airways a murit subit chiar înainte de a fi programat să fie comandantul unui zbor internațional, relatează Western Journal.

The Sun a relatat sâmbătă că pilotul s-a simțit rău în camera sa de hotel din Cairo, Egipt, dar s-a îndreptat spre hol înainte de a se prăbuși.

Trecătorii ar fi încercat să îl resusciteze, dar fără succes.

Bărbatul făcea parte dintr-un echipaj care se pregătea să piloteze un avion de pasageri de la Cairo la Londra. El "suferise de probleme de sănătate în ultimele luni", potrivit raportului.

Zborul a fost reprogramat, dar "pasagerii nu au fost conștienți de motivul așteptării lor".

Incidentul a "zguduit [British Airways]", a declarat o sursă pentru The Sun. "Nu suportă să ne imaginăm dacă ar fi suferit un atac de cord la 10.000 de metri înălțime".

O declarație a British Airways a precizat: "Gândurile noastre sunt alături de prietenii și familia colegilor noștri în aceste momente foarte triste", potrivit The Sun.