ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pilot veteran al companiei British Airways a murit subit chiar înainte de a fi programat să fie comandantul unui zbor internațional, relatează Western Journal.

The Sun a relatat sâmbătă că pilotul s-a simțit rău în camera sa de hotel din Cairo, Egipt, dar s-a îndreptat spre hol înainte de a se prăbuși.

Trecătorii ar fi încercat să îl resusciteze, dar fără succes.

Bărbatul făcea parte dintr-un echipaj care se pregătea să piloteze un avion de pasageri de la Cairo la Londra. El "suferise de probleme de sănătate în ultimele luni", potrivit raportului.

Zborul a fost reprogramat, dar "pasagerii nu au fost conștienți de motivul așteptării lor".

Incidentul a "zguduit [British Airways]", a declarat o sursă pentru The Sun. "Nu suportă să ne imaginăm dacă ar fi suferit un atac de cord la 10.000 de metri înălțime".

O declarație a British Airways a precizat: "Gândurile noastre sunt alături de prietenii și familia colegilor noștri în aceste momente foarte triste", potrivit The Sun.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews