ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania aeriană Wizz Air (respectiv Wizz Air Hungary Ltd. stilizată ca W!ZZ Air și cu culori „woke”) a anunțat printr-un comunicat transmis redacției ActiveNews că vaccinările COVID-19 – sau testarea antigen/PCR periodică în cazurile speciale – vor fi obligatorii pentru echipaj de la 1 decembrie 2021.

Wizz Air susține că „implementează această regulă ca parte a angajamentului său de a proteja sănătatea și siguranța pasagerilor și echipajului său, precum și de a sprijini operațiunile fluide și continue ale zborurilor sale pe termen lung”.

„Pe măsură ce guvernele impun din ce în ce mai multe dovezi de vaccinare pentru echipaj ca parte a cerințelor naționale de intrare, vaccinarea echipajelor împotriva COVID-19 devine din ce în ce mai critică.” susține Wizz Air.

József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group, a afirmat: „În cadrul Wizz Air, prioritatea noastră este reprezentată de sănătatea și siguranța pasagerilor și angajaților noștri. Avem responsabilitatea să protejăm echipajul și pasagerii la bord prin reducerea riscurilor COVID-19, iar vaccinurile joacă un rol vital în acest sens.”

Citiți și British Airways confirmă că 4 piloți vaccinați anti-Covid au murit recent, „fără nicio legătură” cu serurile experimentale care li s-au administrat „pentru siguranța” lor