ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinată complet și infectată completă, îndrăgita artistă Elena Merișoreanu a vorbit în exclusivitate, duminică, cu reporterii Antena 3, după ce s-a infectat cu virusul Sars CoV-2, iar cu o seară în urmă a fost internată la Institutul Matei Balș din Capitală. Artista este vaccinată cu ambele doze de ser experimental Pfizer și în aprilie făcuse și vaccinul antigripal.

"Sunt așa și așa, cred că urmează perfuzia în curând. Mi-a făcut toate investigațiile aici, la Matei Balș, am ieșit pozitivă, deși am făcut amândouă dozele de vaccin Pfizer și antigripalul. Sper să mă ajute Dumnezeu să scap cu bine!", a spus duminică Elena Merișoreanu, în exclusivitate, la Antena 3.

Sunt pe tratament și perfuzii. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, aveam concerte dar sănătatea e mai importantă. Înainte de vaccin nu am mai avut Covid”, a declarat Elena Merișoreanu de pe patul de spital, citată de EVZ.

Elena Merișoreanu, în vârstă de 74 de ani, a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID, dar cu toate acestea nu a scăpat de infectarea cu coronavirus.

Artista de muzică populară și-a luat toate măsurile de precauție pentru a nu cădea pradă virusului SARS-COV-2, scria presa de profil înainte de înbolnăvirea artistei. Elena Merișoreanu a declarat între două doze că este de părere de mulți oameni sunt inconștienți și își pun viața în pericol, atunci când refuză să poarte mască sau să se vaccineze.

"Lumea e tâmpită, umblă fără mască, nu se vaccinează. Pe 30 eu fac a doua doză de vaccin, că uite câte nenorociri se întâmplă. Virusul ăsta e parșiv rău de tot!”, a spus artista.

Cu adevărat este parșiv rău de tot dacă trece și prin mască și se scaldă și în vaccin.

Îi dorim multă sănătate!