ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pacientul Gabriel Cotabiță este stabil din punct de vedere respirator și hemodinamic, starea generală fiind ușor ameliorată, a informat joi, printr-un comunicat de presă, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.
 
"Prezintă o suferință cerebrală postanoxică, cu dezorientare temporospațială și perioade de agitație psihomotorie. Este stabil din punct de vedere respirator și hemodinamic, starea generală fiind ușor ameliorată", precizează sursa citată. Potrivit comunicatului, Gabriel Cotabiță este alimentat oral și este mobilizat zilnic, beneficiind de ședințe de fizio-kinetoterapie și asistență psihologică, transmite Agerpres.

"Pacientul este reevaluat permanent de o echipă medicală multidisciplinară", mai afirmă comunicatul de presă.

Cântărețul Gabriel Cotabiță este internat la Spitalul de Urgență Floreasca din data de 8 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de sport a unui hotel din Capitală.