ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii din Dâmbovița caută o minoră, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informații care să conducă la găsirea copilei sunt rugați să sune la numărul unic de urgență - 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție, anunță un comunicat al IGPR.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați că ANGHEL ELISABETA ANTONIA, de 14 ani, din Niculești, satul Movila, a plecat de acasă, la data de 15 februarie a.c., și nu a mai revenit.

Minora are 1.50-1.55 m. înălțime, constituție astenică, 42-45 de kg., ochii căprui, păr șaten, fără semne particulare.

La momentul plecării, aceasta purta pantaloni bleumarin, jachetă de culoare albastru închis din fâș și era încălțată cu o pereche de pantofi sport albi.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea disparițiilor de copii, ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.