ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comunicat

Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache are candidați în cincizeci de comune și orașe.

PNT-MM a prezentat la Biroul Electoral al Municipiului București candidatura Domnului Valerian STAN la Primăria București și candidaturi la Consiliul General al Capitalei.

Biroului Electoral a respins fără temei candidaturile PNȚMM.

Împotriva măsurii abuzive am parcurs, timp de 27 de zile, o procedură administrativă (la BEM București) și cinci dezbateri la trei instanțe judecătorești, fără a avea încă o decizie definitivă − Curtea de Apel București se va pronunța abia Marți, 28 Mai.

Opinia publică trebuie să înțeleagă că PNT-MM este astăzi victima actualului  regim dominator al ciumei roș-galbene. 

Biroul de presă PNT-MM

Luni, 27 Mai 2024

Pt. Conf.,  Liviu PETRINA
Președintele Senatului PNT-MM
0734 550 603
 
Reacția lui Valerian Stan

„În cauza candidaturii mele la Primăria București și a colegilor din PNȚMM la Consiliul general al Capitalei, după termenul de azi, Curtea de Apel București a amânat pronunțarea pentru azi. După ce a admis toate probele cerute de noi, pare că instanța și-a format și ea convingerea încălcărilor de lege din acest dosar. Un semn în acest sens este și că spre finalul dezbaterilor am fost întrebați dacă considerăm că - după 27 de zile de procese - interesul nostru în acest dosar mai este actual (în materie civilă interesul trebuie să îndeplinească și această condiție). Am pledat pentru ipoteza afirmativă, arătând între altele că până la 9 iunie s-ar putea tipări un bulentin de vot suplimentar pentru PNTMM. Dar și pentru a fi sancționată o gravă nelegalitate prin care PNTMM a fost vătămat. Este știut că unor judecători le e mai comod să evite să constate și să sancționeze nelegalități ale reprezentanților partidelor dominante, ale unor autorități publice precum BEC și AEP, respectiv ale colegilor magistrați. Conduita judecătoarei Paraschiva Nina Gogescu pe timpul procesului a fost imparțială (nu și a procurorului)”, a transmis Valerian Stan pe Facebook.