ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comuniștii soroșiști de la PressHub au organizat o dezbatere cu iz separatist intitulată ”De ce este important Parlamentul European pentru Banat”, ca și cum Parlamentul European este un parlament al regiunilor din Europa, după cum și-ar dori activistele progresiste deghizate în pseudo-ziariste, ca marionetele GDS-22 Brîndușa Armanca și Melania Cincea, aceasta din urmă cam a cincea preferată de la căruța purtătorului Vasile Bănescu.

PressHub este un nod din Rețeaua de propagandă și dezinformare Soros, coordonat de Freedom House România, unde moașă comunală este celebra amică de nudi-bar a Monicăi Macovei, Cristina Guseth, personajul pe care însuși Dacian Cioloș a fost nevoit să-l retragă de la propunerea de ministru al Justiției, după ce, la audierea din Parlament, a dovedit că „Nu înțelege care e rolul ministrului de Justiție. Nu a știut răspunsurile la întrebări elementare, cele mai simple întrebări” - VIDEO.

Fără jenă, subalternii habarnagioaicei se erijează azi în milițieni și milițence monitorizatoare ale presei libere și organizează dezbateri „independente” în care toți sunt progresiști, mai puțin unul.

Participanții au fost europarlamentarul Vlad Botoș (USR), europarlamentarul Dragoș Pîslaru (REPER-Cioloș), deputatul Chira Claudiu-Martin (Forța Dreptei lui Orban, aliată cu USR), europarlamentarul Siegfried Muresan (PNL, ex-PMP), europarlamentarul Nicu Ștefănuță (independent, ex-USR-PLUS, prin reprezentant) și Avram Fițiu (AUR).

Din partea „societății civile”, a fost prezentă Corina Turșie, de la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din Timișoara. Dezbaterea a fost moderată de Ovidiu Nahoi (RFI). Au adresat întrebări jurnalistele Brîndușa Armanca și Melania Cincea.

Urmăriți mai sus și comentați mai jos, dacă doriți.