ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comunicat de Presă

Comunitatea Identitară organizează Mitingul pentru Familie ediția 2023 – Vino alături de noi!

Asociația Comunitatea Identitară – România anunță organizarea Miting-ului pentru Familie ediția 2023, la Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc în data de 17 Iunie (sâmbătă), începând cu ora 12:00, în Piața Avram Iancu. Manifestarea are drept scop afirmarea valorilor familiei naturale (singura familie adevărată) și a principiilor creștine.

Considerăm că avem dreptul să trăim și să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral. Străzile sunt ale noastre, ale oamenilor sănătoși, ele nu trebuie să devină spațiu de propaganda pentru sodomiți și neomarxiști.

Nu tolerăm ca spațiul public să devină un loc unde manifestările obscene, anti-sociale și imorale să fie la ordinea zilei.

Ne opunem categoric organizării, pentru al șaselea an, a paradei sodomiților la Cluj-Napoca, un prilej de a etala în fața copiilor frustrările sexuale ale unei minorități divorțate de realitate.

Așa-zisul „Cluj Pride” (mândria Clujului), care va avea loc în aceeași perioadă, nu e altceva decât cea mai mare rușine de care poate avea parte orașul nostru.

Discernem un mare pericol pentru societatea românească în panta alunecoasă pe care o reprezintă ONG-urile sexo-marxiste și evenimentele pederaștilor, o pantă ce continuă cu legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, apoi trece la permiterea adopțiilor de copii, urmează pervertirea minorilor prin introducerea „educației” sexuale în școli, pedepsirea penală a celor ce critică acest stil de viață degenerat și în cele din urmă, decriminalizarea pedofiliei.

Toate acestea fac parte dintr-un plan de distrugere a familiei, celula de bază a neamului românesc.

Pe 17 Iunie, îi chemăm alături de noi în stradă pe toți românii ce țin la familie, la tradiție, la normalitate și la eternele valori creștine.

Să luptăm împreună, uniți, pentru viitorul copiilor noștri, pentru libertatea și demnitatea noastră, pentru viitorul neamului românesc! Să demonstrăm că aici e un oraș creștin, Cluj-Napoca nu-i Sodoma!

Biroul de Presă al Comunității Identitare