ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri 15 aprilie, începând cu ora 19.00, în Club Fabrica din București vă invităm la primul mare eveniment Hip-Hop al primăverii, intitulat sugestiv „Școala De Meserie”! Ne vom bucura împreună de participarea unora dintre cei mai influenți artiști Hip-Hop români, reuniți de o cauză nobilă!

Vor urca pe scenă: Dragonu AK 47, Macanache, Eufonic, Clasimetric, Rotaru

Warm up & After: ASSAN rezident BlocParty

Ne vom distra, vom aplauda, vom savura minunatele licori pregătite cu iscusință de colegii de la Fabrica și, mai ales, vom contribui la un proiect nobil! Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate Asociației Pro Vita în vederea construirii unei școli de meserii care să asigure un prim pas în formarea profesională a unor copii defavorizați.

Evenimentul este organizat de Arena Faptelor Bune, găzduit de Club Fabrica (Str. 11 iunie, nr. 50) și susținut de o pleiadă de parteneri cu inimă mare.

Nu este permis accesul minorilor la concert.

Biletele se găsesc în format electronic pe IaBilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.