ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 20 aprilie porțile Sălii Palatului vor deveni neîncăpătoare pentru a putea oferi publicului, în Săptămâna Luminată un concert psaltic de înaltă încarcatură spirituală, transmite Entertix.
 
„TRONOS, cel mai mare COR Misionar al Patriarhiei Române, va invita la Concert! Haideți sa umplem pana la refuz , Sala Palatului pe data de 20 aprilie ,orele 19.30 !
 
Menționez ca educația este din ce în ce mai precara în lume și în România, lucrurile de nonvalori simt prezentate pe multe televiziuni , oamenii slab pregătiți ajung sa învețe pe cei pregătti, educația în rândul tinerilor suferă din ce în ce mai mult , iar forurile abilitate, primăriile sau alte organizații, oferă publicului larg mai multe concerte de divertisment ieftin pentru a prinde la public!
 
Noi vă invităm la un concert frumo, într-o sala generoasa dar trebuie sa o umplem cu mic cu mare, pentru a demonstra ca românul știe sa caute valorile! Hristos a Înviat!”, a scris Părintele Arhidiacon Mihail Bucă, dirijorul corului Tronos al Catedralei Patriarhale.
 
La rândul său, Pr. Vasile Ioana, ne transmite: „Hristos a Înviat!
Diseară, Sala Palatului găzduiește un concert cu cele mai bune voci psaltice din lumea ortodoxă: Nikodimos Kabarnos din Grecia, Mihail Bucă, dirijorul Corului Tronos și Ribale Wehbe din Liban! La final, copiii iubitori de psaltică ai corului Tronos Junior ne vor cânta și încânta! Alături de acești minunați artiști sunt invitat să vorbesc despre rugăciune și smerenie.
Mai sunt puține bilete! Nu ratați acest mare concert pascal! Pentru cei ce doriti să veniți accesați linkurile: vandbilete.ro sau iabilet.ro.”
 
Iată și o filmare cu surpriza serii: