ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri 15 aprilie, începând cu ora 19.00, în Club Fabrica din București vă invităm la primul mare eveniment Hip-Hop al primăverii! Ne vom bucura împreună de participarea unora dintre cei mai influenți artiști Hip-Hop români, reuniți de o cauză nobilă!

Vor urca pe scenă: Sișu, Dragonu AKA 47, Macanache, Eufonic, Clasimetric, Rotaru

Warm up & After: ASSAN rezident BlocParty

Ne vom distra, vom aplauda, vom savura minunatele licori pregătite cu iscusință de colegii de la Fabrica și, mai ales, vom contribui la un proiect nobil! Fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate Asociației Pro Vita în vederea construirii unei școli de meserii care să asigure un prim pas în formarea profesională a unor copii defavorizați.

Evenimentul este organizat de Arena Faptelor Bune, găzduit de Club Fabrica (Str. 11 iunie, nr. 50) și susținut de o pleiadă de parteneri cu inimă mare.

Biletele au prețul de 55 RON și se găsesc online accesând link-ul acesta.

La intrare, în ziua evenimentului, acestea vor avea prețul de 70 RON.
 
*******

Într-o lume ideală, ar exista egalitate de șanse. Însă nu avem o lume ideală. Avem însă oameni de bine, care vor să dea o mână de ajutor pentru a-i ajuta pe copiii din Valea Plopului să aibă un viitor #meserie.

Care este scopul?

Concertul caritabil #ȘcoalaDeMeserie este primul proiect de strângere de fonduri pentru un scop măreț: construirea unei școli de meserii pentru cei aproape 400 de copii din Valea Plopului.

Beneficiarul este Asociația Pro Vita Valea Plopului, iar noi, Arena Faptelor Bune, cu susținerea ta, ajutăm sufletele din Valea Plopului să treacă într-o nouă etapă a vieții lor: aceea de a învăța o meserie, pentru a se putea întreține pe ei și viitoarele lor familii.

Temelia școlii este ridicată, noi putem ajuta la montarea cărămizilor, prin fiecare bilet vândut și prin donațiile online și de la fața locului.

Este momentul să strângem rândurile și să dăm o șansă la #meserie și #educație unor oameni care își doresc să fie de folos comunității.

Vineri //15 aprilie 2022// începând cu ora 19.00// Club Fabrica


 
Ne vedem acolo?