ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avem bucuria să vă prezentăm, integral, mai jos, concertul de colinde "Bucură-te, seară sfântă", realizat de Lumina Cuvântului și în cadrul căruia au interpretat: Grupul Vocal Tradițional "Rădăcini", coordonat de către prof Ana Ramona Urjan, cadru didactic al Colegiului Național de Artă "Dinu Lipatti" din București, protospaltul Florin Ștefan și Georgiana Aurică. Membrii Grupului vocal tradițional "Rădăcini": Ana Ramona Urjan (profesor) și elevii Andreea Vișan (nai), Karina Cobuleanu, Andreea Oprea, Daniel Firaru (viola), Georgiana Aurică (foto). Îi felicităm din toată inima!

Având în vedere reacția publicului care a vizionat cu mare drag acest eveniment dar și faptul că deja anumite grupuri vocale și-au exprimat dorința de participa în viitor, organizatorul își propune să facă o tradiție ca în fiecare an să fie organizat un concert de colinde în care să participe mai mulți interpreți.

Evenimentul a fost organizat de către Cornelius Florin Stoica, realizator al emisiunii online Lumina Cuvântului, în colaborare cu partenerii media Anvergura, Party Media Studio, Dimi Sound, Mediarent și ActiveNews.