ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Parlamentul European a avut loc cel de-al treilea Summit internațional COVID. După cum au remarcat membrii Parlamentului European prezenți, acesta a fost un eveniment istoric. Summitul a durat toată ziua, cu mulți vorbitori fantastici. A fost transmis în direct, iar înregistrările numeroșilor vorbitori vor fi disponibile în curând,relatează Dr. Robert Malone, pe Substack.
 
Summitul ICS a acoperit toate aspectele pandemiei, precum și documentarea privind acapararea din ce în ce mai mare a puterii de către Organizația Mondială a Sănătății pentru a controla sănătatea publică și controlul sporit al entităților organizate și globalizate din întreaga lume.

La sfârșitul zilei, mi s-a cerut să fac un rezumat al punctelor importante ale zilei. Aceasta nu a fost o sarcină ușoară - dar am dat tot ce am avut mai bun. Vă rog să-mi scuzați "um-urile", m-am poticnit de multele nume și concepte noi pe care a trebuit să le adun rapid în mintea mea în scurt timp.

În calitate de membru organizator (și, presupun, co-fondator) al summitului internațional COVID, am fost uimit de modul în care aceste evenimente au luat naștere. Acest summit special a fost un succes uriaș.

Astăzi, a avut loc o conferință de presă cu membrii Parlamentului UE care au ajutat la organizarea acestui eveniment, cu mine și cu Dr. Byram Bridle. A existat mult entuziasm cu privire la datele primare de înaltă calitate împărtășite în cadrul reuniunii și la necesitatea ca mass-media să participe mai activ la diseminarea activității importante a acestor oameni de știință. Oamenii de la Parlament, inclusiv deputații europeni, sunt entuziasmați cu privire la o carte ICS a prezentărilor prezentate la Parlamentul UE care va fi publicată în curând.

În cadrul acestei conferințe de presă, oficialii români au anunțat că își doresc ca un summit internațional COVID să aibă loc în România în luna septembrie a acestui an. De asemenea, o altă națiune europeană, al cărei nume nu sunt încă în cunoștință de cauză, și-a manifestat un interes puternic pentru organizarea unui summit și în forul legislativ al țării lor. Acesta este un progres real!

Săptămâna trecută, am lansat un apel pentru donații și foarte mulți dintre cititori au răspuns. Am strâns puțin peste 10.000,00 $, ceea ce ne-a ajutat să plătim locul de desfășurare a evenimentului din 1 mai. În această zi a fost o sesiune închisă de aproximativ 100 de medici și oameni de știință, care au putut discuta în detaliu descoperirile lor și să elaboreze strategii în acest forum confidențial. De asemenea, a ajutat la plata unui eveniment media și a unor sesiuni publice deschise, care au loc astăzi.

Alocuțiunea lui Dr. Robert Malone, la Summitul internațional COVID:

„Patru membri ai Parlamentului European (PE) au dat practic naștere acestui impuls tot mai mare aici, în Parlamentul European, al dorinței de a recunoaște adevărurile care au avut loc în ciuda întregii propagande, cenzură, defăimare și a altor activități rău intenționate care au fost desfășurate asupra lor și a atâtor alte persoane din întreaga lume.

Cei doi deputați care au luat inițial cuvântul, dl Christian Terhes (România) și dl Ivan Sincic (Croația), au subliniat faptul că ar trebui să le permitem oamenilor de știință să vorbească și că această pandemie a narațiunii COVID s-a prăbușit în cele din urmă. Iar prin această conferință, ei au sperat, și cred că am reușit, să demonstreze eșecurile acestei narațiuni aprobate. Acesta fiind adevărul care a fost dezvăluit în ultimii trei ani datorită acestor numeroși cercetători și tuturor celor care lucrează cu ei pentru a ne furniza aceste informații.

Dr. David Martin (Statele Unite) a discutat despre faptul că a avertizat Parlamentul European cu ani în urmă cu privire la riscurile pe care le implică autorizarea licențierii sau brevetarea organismelor genetice, precum și despre faptul de a permite câștigarea cercetării funcționale. El a anticipat cu mulți ani în urmă și a avertizat parlamentul cu privire la riscurile care ar putea apărea dacă am permite aceste politici, iar apoi a documentat pe larg modul în care umanitatea a fost deturnată, moralitatea a fost deturnată, știința a fost deturnată, natura a fost deturnată, totul în slujba unui șablon universal de vaccin cu o presupusă protecție de sută la sută. El a atras atenția că acest lucru trebuie să fie inversat, că trebuie să avem în viitor o răspundere de 100% pentru cei care doresc să impună aceste sau alte noi tehnologii asupra populațiilor lumii.

Nick Hudson (Africa de Sud) de la PANDATA (Panda), pe care l-am cunoscut personal și care a muncit foarte, foarte mult cu grupul său (fiind întotdeauna dispus să conteste narațiunea dominantă) ne-a împărtășit faptul că, în ultimii trei ani, discuțiile și presa mondială au fost dominate de narațiuni false. Aceste narațiuni false au inclus faptul că aceștia erau viruși mortali, că nu exista imunitate preexistentă, că acesta era un virus nou, că toată lumea era susceptibilă la această boală, că aveam o transmitere asimptomatică, că închiderea a salvat vieți, că mandatele de utilizare a măștilor au redus transmiterea. Fiecare dintre aceste lucruri a fost o minciună, și totuși au fost propagate și distribuite în mod repetat în întreaga lume într-un mod armonizat care cred că ne-a lăsat pe toți înmărmuriți.

Trebuie să le acordăm credit celor care au desfășurat această propagandă. Cred că este una dintre cele mai uimitoare demonstrații de PSYOP și propagandă modernă, așa cum a fost bine demonstrat în timpul diferitelor prezentări. Dr. Ciro Isidoro (Italia) a demonstrat că aceasta nu este cu adevărat o boală nouă, ci o boală veche, și a subliniat că nu se poate găsi cauza morții dacă nu se fac autopsii. Nu poți salva pacienții cu COVID cu paracetamol și așteptare vigilentă. El a prezentat, de asemenea, o lecție care a fost subliniată în mod repetat pe tot parcursul conferinței: Spike este o toxină. Acesta este un lucru pentru care am fost atacat dur pentru că am spus-o acum mai bine de doi ani și sunt foarte liniștit să văd că acest lucru este acum universal acceptat, cel puțin în cadrul comunității noastre.

Dr. Giovanni Meledandri (Italia) a făcut o demonstrație și a vorbit despre evoluția coronavirusului, care demonstrează un model de atenuare a bolii și, așa cum mulți au prezis, că ceea ce am văzut în timpul acestei epidemii este absolut selecția de mutanți rezistenți la vaccin.  Deși am văzut creșterea infectivității cu cea mai recentă variantă Arcturus, infecțiile sunt oculare. Așa cum s-a întâmplat în cazul focarelor virale de-a lungul istoriei, am observat o atenuare tot mai mare a virusului și reducerea patogenității acestuia, până în punctul în care avem ceva asemănător cu un virus respirator normal în circulație, așa cum am văzut în toată viața noastră de medici și de pacienți în general.

Dr. Stramezzi (Italia) a subliniat importanța răspunsurilor timpurii în Italia și, cel mai important, faptul că în iunie 2020 se știa că COVID este o boală tratabilă. În ciuda diverselor eforturi din întreaga lume, în special din partea autorităților italiene, de a suprima această informație și de a încuraja narațiunea că aceasta era o boală nouă, foarte patogenă, care necesita tratamente noi și sofisticate, Dr. Stramezzi ne-a oferit o lecție extraordinară despre capacitatea unui medic bine pregătit de a obține, de a deriva și de a demonstra capacitatea de a trata un virus respirator cu agenți existenți. Aceasta este o temă care a fost reluată pe parcursul acestei conferințe și în întreaga lume, începând cu Summitul internațional COVID original, care a fost un pionier în a reuni medici din întreaga lume pentru a demonstra în special și a discuta și împărtăși unii cu alții cele mai bune practici în tratamentul precoce.

Și, în timp ce mă gândesc că această întreagă serie de summituri internaționale COVID, vreau doar să le adresez un salut celor doi organizatori care doresc întotdeauna să rămână anonimi, Lilly (Canada) și Rob (Italia), care nu sunt profesioniști din domeniul medical. 

Sunt persoane curajoase și devotate, care au simțit chemarea la datorie și s-au ridicat într-un moment în care toți ceilalți se temeau și au spus: "Vom începe aceste conferințe, le vom organiza și le vom face să funcționeze". Au întâmpinat obstacole repetate de-a lungul istoriei Summitului internațional COVID și le-au depășit pe toate. Nu vă pot spune de câte ori am crezut că această conferință specială va eșua. Și totuși, iată-ne aici, cred că avem una dintre cele mai de succes conferințe ICS de până acum.

Trecând mai departe, Dr. Luis Fouche (Franța) ne-a prezentat un eseu excelent despre efectele mandatelor, tratamentul precoce și s-a concentrat în special pe măști și pe datele asociate. El a explicat că nu există nicio utilitate a măștilor pentru prevenirea infecției cu Coronavirus, ceea ce știu că îi va șoca pe majoritatea dintre voi (sarcasm). Încă din martie 2020, existau dovezi că măștile ar putea provoca daune, că dovezile CDC pentru utilizarea măștilor nu există sau sunt slabe, că măștile nu funcționează în școli - așa cum au arătat studiile din Uniunea Europeană, că datele sunt destul de clare, că închiderile din Uniunea Europeană au crescut viteza de transmitere cu 50% în raport cu Suedia. Acest lucru este șocant pentru mine. Închiderile trebuie evitate, iar utilizarea măștilor la copii trebuie neapărat evitată pe viitor pentru aceste tipuri de boli respiratorii. Cred că este un lucru pe care îl putem susține cu toții.

Profesorul Dr. Phillipe Brouqui (Franța), iertați-mă dacă mă exprim greșit, ne-a prezentat analiza sa privind experiența IHU în utilizarea hidroxiclorochina pentru tratarea bolii COVID. Din păcate, am fost privați de oportunitatea pe care mulți dintre noi o așteptam cu nerăbdare, ca profesorul Didier Raoult (Franța, tot de la IHU) să ne împărtășească din timpul său și din perspectiva sa. Îmi amintesc personal cât de grav a fost defăimat, calomniat, hărțuit, delegitimat de presă, și totuși a persistat; unul dintre cei mai mari oameni de știință în domeniul virologiei și imunologilor din Franța, care, din păcate, a fost forțat să se pensioneze. El a construit un institut uimitor, IHU, și am beneficiat de faptul că Phillipe Brouqui ne-a împărtășit experiența IHU în utilizarea hidroxiclorochinei și, în special, de curajul său de a vorbi despre limitările medicinei bazate pe dovezi și ale studiilor clinice randomizate în fața unui focar de infecție, precum și de dorința lor (IHU) de a lua aceeași decizie pe care am luat-o eu și de a se concentra pe tratamentul precoce cu medicamente reproduse.

Și cred că, în retrospectivă, mulți dintre noi vor fi de acord că aceasta a fost cea mai înțeleaptă poziție adoptată, aceea de a ne concentra asupra reprofilării medicamentelor, nu asupra dezvoltării de noi vaccinuri și nu asupra căutării de noi medicamente. IHU a condus lumea în acest sens și a avut un mare succes și a demonstrat, de asemenea, că vaccinurile nu au avut niciun efect asupra pandemiei, din păcate. Dar cred că toți îi datorăm institutului. Și Dr. Raoult, un mulțumesc entuziast pentru curajul și tăria lor de caracter în fața tuturor obstacolelor și a tuturor batjocurilor pe care le-au întâmpinat pentru îndrumarea și conducerea lor în pionieratul diferitelor tratamente care se învârteau în jurul utilizării hidroxiclorochina și azitromicina în special.

Dr. Pierre Kory (SUA), colegul meu american, a intervenit apoi și a vorbit pe larg despre ivermectină și ne-a oferit o serie clasică de demonstrații despre modul în care întreaga întreprindere a industriei farmaceutice și a industriei de publicare academică a fost compromisă de-a lungul acestei crize COVID într-un mod pe care îl putem vedea acum în mod clar, în special în modul în care au gestionat greșit medicamentele reproduse și ivermectina în special. Și cu siguranță sunt de acord cu acest lucru. Am multe exemple cu el despre modul în care cei de la FDA au suprimat ivermectina în mod foarte adecvat. Am văzut ce se întâmpla în timpul ACTIV-6 și am demisionat.

Jason Christoff (Canada) ne-a ținut ceea ce cred că a fost unul dintre cele mai importante discursuri de aici, din punctul meu de vedere. În timp ce ne gândim să mergem mai departe, Jason ne-a oferit demonstrații clare despre modul în care tehnologia mass-media și a războiului informațional a fost transformată în armă și desfășurată împotriva noastră. Iar el a concluzionat că au fost comise crime și că psihologia și tehnologia psihologică (inclusiv tehnologia "Nudge") au fost folosite ca arme împotriva publicului și că acest lucru nu trebuie să se mai întâmple niciodată. Acesta este unul dintre lucrurile pe care le simt cel mai mult, și anume că avem nevoie cumva de o legislație care să clarifice faptul că desfășurarea tehnologiei de război de generația a cincea, a PSYOP, a tehnologiei de război psihologic asupra populației civile este absolut inacceptabilă.

Și lucrul cel mai bizar este că utilizarea acestei tehnologii a fost justificată prin faptul că este necesar să se facă acest lucru pentru a păstra democrația. Eu susțin că este adevărat contrariul, că acest lucru face ca conceptul de democrație să fie depășit. Ideea de autonomie personală, de capacitate a unui individ de a avea suveranitate personală este complet negată într-o lume în care guvernele consideră că este acceptabil să desfășoare tehnologie PSYOP modernă asupra propriei populații. Înseamnă că tot ceea ce ne este drag în ceea ce privește libertatea de exprimare și democrația și reprezentarea și evoluția puterii până la cel mai mic nivel la care ar trebui să fie delegată, care a fost un principiu de bază pe care a fost fondată Uniunea Europeană, a fost negat în ultimii trei ani. Și am văzut acest lucru în mod clar. Este tema care se regăsește pe tot parcursul acestei reuniuni.

Dr. Harvey Risch (SUA) ne-a oferit exemple excelente despre problemele legate de manipularea datelor privind eficacitatea vaccinurilor. Dr. Byron Bridle (Canada), care cred că a fost un erou pe tot parcursul acestui proces, a luat, de asemenea, cuvântul. Nu cred că există un studiu de caz mai bun, din câte știu eu, despre cum cineva a spus adevărul, a acționat cu integritate și demnitate și a fost hărțuit fără milă de instituția sa academică și de guvernul său, decât exemplul Dr. Bridle din ultimii trei ani. Dar Byron și-a menținut poziția. Cred că în ultimii trei ani a dezvoltat unele ticuri nervoase, dar cred că a fost un erou uimitor în ceea ce a făcut prin dezvăluirea documentului tehnic comun Pfizer/Japoneză și a atâtor alte lucruri.

Membrul PE Francesca Donato (Italia) ne-a oferit un rezumat al dimineții despre importanța adevărului, a democrației și a libertății, care a fost importantă pentru noi toți încă de la început. Cred că acestea au fost comentarii rezumative excelente. Iar membrul PE Mislav Kolakusic (Croația), a făcut o declarație clară, fără echivoc, potrivit căreia medicii ar trebui să definească pandemiile, nu Organizația Mondială a Sănătății. Cred că acesta este un alt lucru cu care putem fi cu toții de acord. Membrul PE Christine Anderson (Germania) a urmat cu un accent pe faptul că rapoartele "oficiale" ale Comisiei COVID a PE se repetă. Rapoartele Comisiei COVID care au fost întocmite de această instituție repetă, ca înțelepciune acceptată, fiecare minciună pe care am întâlnit-o pe tot parcursul acestei epidemii. Acest raport nu este cu adevărat valabil. Este în mod clar părtinitor.

Aș putea continua la nesfârșit cu prezentările excelente ale Dr. Guiseppe Tritto (Italia), Dr. Natalia Prego (Spania), Profesorul Giovanni Frajese (Italia), Emmanuelle Darles (Franța) , Alejandro Diaz Villalobos (Mexic), care ne-au oferit o perspectivă asupra consecințelor pediatrice ale proastei gestionări din Mexic. Dr. Kirk Milhoan (SUA), bunul meu prieten, care a explicat foarte clar patologia cardiacă asociată cu "vaccinurile" COVID, implementarea inutilă a acestor "vaccinuri" în populațiile pediatrice și excesul de mortalitate și morbiditate care a fost asociat cu aceasta. Iar Dr. Rosanna Chifari (Italia) a vorbit despre efectele fetale ale "vaccinurilor" și despre faptul că spike-ul activează microglia în creier, precum și despre consecințele asupra SNC ale acestui lucru. Dr. Arne Berkhartd (Germania) a vorbit despre leziunile la nivelul inimii și al plămânilor observate în seria sa de 75 de autopsii. Așadar, avem acum date clare privind autopsiile și prezentări excelente din partea patologilor noștri, inclusiv a prietenului meu, Dr. Ryan Cole (SUA), despre efectele "vaccinurilor" COVID asupra cancerului.

De asemenea, Vincent Pavan (Franța) a vorbit despre datele referitoare la mortalitatea din toate cauzele în Franța. În sprijinul acestor observații s-au aflat statisticile privind mortalitatea din toate cauzele ale Dr. Theo Schetters (Țările de Jos), care arată corelația dintre desfășurarea vaccinurilor și valurile de mortalitate excesivă din toate cauzele la persoanele în vârstă, care sunt poate cea mai clară și explicită demonstrație a ceea ce este de fapt un "studiu de re-cauză" pe care am văzut-o vreodată. Nu ar mai trebui să existe nicio îndoială cu privire la relația cauză-efect dintre vaccinurile cu ARNm și deces. Am văzut tot acest zgomot despre faptul că corelația nu dovedește cauzalitatea. Am văzut date de la Theo și de la Dr. Jessica Rose (Canada) și de la atât de mulți alții care infirmă această teză. Și așa cum Dr. Rose subliniază cu amabilitate, fără să strige până la acoperiș, că criteriile Bradford Hill au fost îndeplinite din belșug aici, demonstrând că aceasta este o corelație validă.

Aș putea continua la nesfârșit despre consecințele juridice și încălcările care au avut loc în întreaga Uniune Europeană și în lume, așa cum au fost documentate de Children's Health Defense și de mulți alții. Mulți alți avocați, atât în Statele Unite, cât și în Australia și în întreaga Uniune Europeană, Elveția, au ajuns în sfârșit la punctul în care trag la răspundere oficialii și, sperăm, companiile farmaceutice. Și cred că vom putea cu toții să creăm o sinergie pe măsură ce acest proces de descoperire avansează.

Apoi, în încheiere, am avut ceea ce au fost prezentări care, sincer, au fost orientate spre viitor, în mod sincer de la Dr. Meryl Nass (SUA) și Katarina Lindley (Croația), bunele mele prietene, o alertă, lucrul pe care ar trebui să îl luați acasă, este că aceste noi reglementări, aceste modificări ale Regulamentului sanitar internațional pe care OMS încearcă să le strecoare sub preș, astfel încât să nu le acordăm atenție, și, din păcate, au fost promovate de guvernul al cărui cetățean sunt. Și pot să vă spun că în țara mea există o mare consternare și dezacord cu privire la promovarea acestora din partea acestei administrații și a serviciilor noastre de sănătate și umane prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății.

Sunt de acord că există un risc substanțial ca, practic, un grup care nu este ales, care nu este reprezentativ și care a demonstrat (de exemplu, în cazul epidemiei de variolă a maimuțelor, precum și în cazul acestei epidemii) că nu este un custode responsabil al sănătății mondiale și al sănătății umane.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat. Sper că v-a fost de ajutor. Și acum trebuie să plecăm de aici înainte de a fi dați afară”, a scris Dr. Robert Malone.