ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul Tucker Carlson Network, Tucker Carlson, a acuzat administrația președintelui Joe Biden că a luat în vizor un tată pro-viață pentru că s-a rugat și a cântat în fața unei clinici de avorturi, avertizând că administrația "se teme" de acest tip de activitate, notează Life News.

Carlson l-a intervievat pe Paul Vaughn, tlcap de familie din Tennessee, tată a 11 copii, care a fost arestat de FBI în octombrie 2022 și acuzat de încălcarea legii FACE (Freedom of Access to Clinic Entrances).
 
În timpul unui interviu acordat publicației The Daily Signal în momentul arestării sale, Vaughn a declarat că FBI a venit la domiciliul său, "cu armele îndreptate spre ușă, bătând în ușa casei, strigând și țipând: 'Deschideți! FBI"."

"Aveam copii în curte care ieșeau să se urce în mașină pentru a merge la școală. Eram pe cale să îi duc la școală și alți copii erau în casă", a declarat el la vremea respectivă pentru The Daily Signal. "Așa că, văzând că cea mai ușoară cale de de-escaladare a situației eram eu, în cătușe, cum voiau ei, am ieșit afară și am pus capăt scandărilor, bătăilor și țipetelor."

Carlson a întrebat de ce anume Departamentul de Justiție al lui Biden l-ar aresta pe Vaughn într-un mod atât de dramatic.

"Întrebarea este", a întrebat fostul prezentator de la Fox News Channel, "ce anume a făcut? A fost un terorist, un criminal în serie? A încercat să invadeze țara? Nu. Paul Vaughn, tatăl a 11 copii, îndrăznise să se roage și să cânte imnuri pe holul unei clinici de avorturi.

"Cu alte cuvinte, a făcut ceea ce administrația Biden se teme cu adevărat", a continuat Carlson. "El s-a rugat. Și pentru că a făcut asta, riscă 11 ani de închisoare."

O înregistrare video furnizată de Vaughn către The Daily Signal, realizată de soția sa, arată agenți FBI în fața casei familiei. Soția lui Vaughn îi urmărește, înregistrând conversația lor.

"Vreau să știu de ce ați bătut la ușa mea cu o armă", spune ea. "Nu aveți de gând să-mi spuneți nimic?".

"Nu, nu o să vă spunem nimic", răspunde un agent, în timp ce altul spune: "Am încercat soneria".

"Nu, nu ați încercat!", strigă ea înapoi. "Nu ați încercat".

Carlson l-a întrebat pe Vaughn dacă s-a gândit vreodată că rugăciunea va fi o infracțiune federală cu o pedeapsă de 11 ani de închisoare.

"Întotdeauna am crezut că a ne ruga pentru națiunea noastră este ceea ce am fost instruiți să facem", a răspuns tatăl pro-viață.
 
"Am crezut că asta era ceea ce era necesar pentru libertate. Iar libertatea înseamnă să implorăm binefacerile lui Dumnezeu asupra țării noastre și să ne îndreptăm spre el. Și, bineînțeles, ne rugăm pentru că națiunea noastră a permis acțiunea păcătoasă și atroce a avortului și a uciderii copiilor nenăscuți. Deci, asta este, în cele din urmă, ceea ce nu-i place Departamentului de Justiție Biden."

Vaughn a spus că el crede că intenția FBI, a Departamentului de Justiție al lui Biden, cu raidul său cu mascați și arme, a fost de a "băga frica în creștinii din națiune".

"Este un act de război împotriva oamenilor religioși", a spus el. "Și deci aceasta a fost intenția lor. Din fericire, Dumnezeu este milostiv și bun, iar harul său s-a revărsat asupra familiei noastre, în moduri pe care nu le-am fi putut experimenta niciodată. Iar copiii mei cresc văzând un nivel de persecuție care îi întărește, care le oferă un sens, un fundament pentru credința lor."

El spune că vede două moduri de a răspunde la aceste evenimente.

"Putem fi enervați, supărați și furioși", a spus Vaughn, "sau putem fi milostivi și putem fi iertători cu dușmanii. Și având încredere că Dumnezeu este un Dumnezeu al dreptății, iar El va rezolva acest lucru. Și acesta este mesajul pe care îl transmit copiilor mei. Și îi văd crescând în acest sens și înțelegând acest lucru."

Vaughn i-a lăudat pe creștinii din toate Statele Unite care l-au contactat pentru a-l anunța că se roagă pentru el. Întrebat de Carlson dacă lideri creștini de profil înalt au atras atenția asupra cazului său, el a spus că nu a avut parte de prea mult sprijin din partea liderilor creștini.

"Este cu adevărat un moment pentru biserică", a reflectat Carlson. "Dacă ești un lider creștin american și stai deoparte fără să spui nimic în timp ce un om se confruntă cu 11 ani de închisoare pentru că a spus rugăciuni, cred că este timpul să te evaluezi”, a afirmat prezentatorul.