ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mykhailo Podolyak, consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, a vorbit, într-un interviu recent, despre argumentele pentru care europenii și, implicit românii, ar trebui să ajute în continuare Ucraina în războiul cu Rusia, potrivit Gândul.

Acesta are și un mesaj tranșant pentru românii care se opun susținerii Ucrainei.

„Noi încercăm să explicăm natura acestui conflict, a acestui război. Vreau să transmit celor 25% din populația din România (n.r- care dezaprobă ajutorarea Ucrainei): voi sunteți de acord ca rușii să vină la voi și să taie copiii voștri? Dacă nu sunteți de acord să ajutați acum Ucraina și nu vă pare rău de tot ce ar putea să se întâmple dacă Rusia nu va fi oprită, rușii vor intra în Moldova și pe urmă vor intra și în România și este posibil ca Rusia să domine în întreaga Europă”, a transmis Podolyak în interviul acordat Hotnews.