ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vloggerița Ana Morodan, cunoscută în lumea mondenă drept "Contesa digitală", a fost condamnată joi la 1 an, 3 luni și 10 zile închisoare cu suspendare și efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunității, după ce în luna martie a produs un accident auto, având permisul de conducere suspendat și fiind sub influența alcoolului și drogurilor, transmite Agerpres.

Conform deciziei Judecătoriei Sectorului 1, care nu este definitivă, Ana Morodan a primit 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere și 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Pedepsele au fost contopite, rezultând în final 1 an, 3 luni și 10 zile închisoare.

În plus, Morodan este obligată să frecventeze un program de reintegrare socială și să efectueze muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Primăriei Orașului Voluntari sau în cadrul societății GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.