ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un elev de liceu din Georgia a murit subit în timpul unui meci de fotbal cu steaguri. Incidentul a avut loc la The Weber School, o școală privată din Sandy Springs, Atlanta, potrivit Western Journal.

Potrivit informațiilor, elevul era în ultimul an de liceu.

"În această după-amiază, în timpul unui meci de flag football al lui Weber, un membru al clasei terminale, Eitan Force, a suferit o urgență medicală critică pe teren", se arată în nota publicată de TheSpun.

Nota nu a precizat dacă urgența a fost suferită în timpul competiției.

"Antrenorii și personalul nostru i-au sărit imediat în ajutor înainte de sosirea personalului medical de urgență. Eitan a fost transportat la un spital local pentru îngrijiri suplimentare. În mod tragic, am primit vestea că Eitan a decedat în această seară", se arată în notă.

"Cu respect pentru intimitatea lor, părinții lui Eitan ne cer să nu luăm legătura cu familia și să nu o contactăm în acest moment", se mai arată în notă.