ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 22.10.2020, ORA 18:00 Doamnele din completul de la Tribunalul Brașov, au decis să mai amâne (pentru a opta oară) pronunțarea în cazul Nadăș, satul retrocedat cu totul. Bănuiala sătenilor este că sunt presiuni enorme asupra completului, din partea mafiei retrocedărilor și spun că răbdarea lor are și ea o limită. Totodată, ei vor înainta din nou memorii la Președinție, CSM, SRI, SIIJ, DNA și la diverse organisme internaționale, privind abuzurile din justiție în acest caz, cu date, documente, persoane, complicități  și fapte care au concurat la apariția acestui caz în care infractori în civil, cu grade sau robe, au furat și distrus o comunitate întreagă.
 
Șrirea inițială

După ani de luptă cu sistemul mafiot al retrocedărilor ilegale și după hotărârea definitivă a ICCJ privind falsul prin care așa-ziși moștenitori au obținut întreaga suprafață a satului Nadăș, iată că s-a găsit portița prin care sistemul judiciar să apere infractorii: Rechizitoriul corect și profesionist al DNA Timiș a fost ilegal blocat de procurorii de la centru, Marius Iacob și Călin Nistor, prin semnăturile lor (deși singura abilitată în infirmarea acestuia era Codruța Kovesi), iar ”moștenitorii” și complicii lor, în loc să fie arestați, s-a ajuns la inepția ca sătenii să ajungă din nou prin instanțe. Totul, prin aberantele hotărâri contrar legii de la Tribunalul Slatina și Judecătoria Brașov, unde judecătoarele au considerat (din neștiință sau rea-credință) că sătenii ar fi inițiat târziu acțiunea în instanță, adică nu s-au transformat în detectivi particulari, să afle mai repede ce-au plănuit și semnat infractorii.

Iată că s-a ajuns la aberația ca falșii moștenitori, să poată re-obține, chiar și prin fals (dovedit), 8700 de hectare (pădure, cimitir, casele oamenilor, biserică, etc). Cazul este practic o castană încinsă-n jar de care se ferește mai toată lumea. Până acum, la Brașov, au fost 7 (șapte) amânări ale pronunțării, deși orice student la drept ar fi dat verdictul pe loc. S-a ajuns la aberația prin care Tribunalul Slatina a deființat hotărârea ICCJ.

Completul de la Tribunalul Brașov are posibilitatea de a spăla parțial, mâine, joi, 22.10.2020, o altă mare pată neagră de pe obrazul Justiției Române !

Vom reveni mâine cu actualizări de la fața locului !

Marcel Bărbătei pentru ActiveNews