ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


DJ Lalla, pe numele ei adevărat Laura Roșca, a fost găsită moartă pe plajă. Trupul fără viață al tinerei a fost descoperit dimineață de câțiva turiști care se plimbau la malul mării, în Mamaia.
 
Se presupune că tânăra s-ar fi înecat, întrucât în plămânii ei s-au găsit apă și nisip.
 
Conform medicilor legiști, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată, deoarece s-au găsit apă și nisip în plămânii tinerei. Având în vedere că tatăl ei a declarat că era o înotătoare foarte bună, verdicul pare destul de ciudat, scrie SpyNews. Aceasta era îmbrăcată cu un tricou de înot și slip, în momentul în care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. De asemenea, oamenii legii nu au găsit urme de violență asupra ei. 
 

Poliția nu a știut la început cine este femeia decedată. După ce au făcut cercetări, și-au dat seama că era vorba de o tânără DJ din Turda .

Laura avea 34 de ani, era cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla. Ea avea și o emisiune la un post de radio din București.

Organele de poliție au precizat prin intermediul unui comunicat că nu s-au găsit urme de violență asupra tinerei din Clu.

"La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Artista era  îmbrăcată într-un costum de baie și tricou când a fost găsită.