ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorea independentă Diana Șoșoacă, președintele partidului SOS România, a rămas duminică fără permis de conducere, după ce a circulat în zona Buftea cu o viteză de 110km/h deși limita de viteză era de 40km/h, potrivit Știripesurse.

Diana Șoșoacă a declarat într-un video postat pe contul său de Facebook că a fost urmărită de acasă, că doar pe ea au oprit-o polițiștii și că se dorește să fie împiedicată în alegeri, în contextul în care permisul îi va fi suspendat pe întreaga durată a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Senatoarea a precizat că va depune contestație. Mai mult, i-ar fi insultat pe polițiști cu „Fi-r-ar mama voastră de nenorociți ce sunteți”, in timp ce facea live pe Facebook(minutul 6:56). VIDEO:
 

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h. Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, conform autorităților.

Problemele continuă pentru Șoșoacă

Recent, Silvestru Șoșoacă a acuzat-o pe Diana că l-a înșelat: „Da, o bănuiesc, da, știu și când și unde și tot. Nu dau detalii, vor fi date doar când va fi nevoie, la divorț".
 
Pe lânga aceasta, fostul soț a lansat acuzații explozive la adresa lui Luis Lazarus: 

„El face bani de pe urma ei, exact cum spune el în spate - e o vacă de muls. Stă cu ea la masă, doar atâta cât să facă niște bani. Câștigă foarte multe mii de euro pe lună, mult peste un om normal din România", a afirmat Silvestru Șoșoacă, pentru Antena 3 CNN.

"Avocații mei lucrează la actele de divorț săptămâna asta. În speță, divorțul ar fi trebuit să fie simplu, dar devine complicat pentru că eu îmi vreau numele 'Șoșoaca’ înapoi, iar ea ține cu dinții de titulatura asta. Ne puteam înțelege frumos la notariat și eram divorțați până acum. Aici a fost ruptura dintre noi; eu vreau ca ea să revină la vechiul ei nume Diana Macovei, iar ea vrea să mai țină de nume o perioadă, nu știu, până se recăsătorește”, a mai afirmat Silvestru, potrivit Știripesurse.