ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bill Gates a publicat un videoclip în care promovează porumbul modificat genetic. Gates apare în videoclip cântând versurile unei melodii cântate de un copil, în timp ce stă într-o bucătărie și poartă un tricou pe care scrie: "Întrebați-mă despre porumb", relatează Gateway Pundit.

"Este porumb!" exclamă Gates, în timp ce ia o mușcătură mare dintr-un știulete de porumb. "Are suc!"

Videoclipul de 27 de secunde prezintă, de asemenea, o fotografie cu Gates în copilărie, ținând în mână un știulete de porumb într-un lan de porumb.

„Porumbul "reprezintă 30% din alimentele consumate în Africa. Dar este în pericol. Cercetătorii africani în domeniul culturilor creează un nou tip de porumb, mai rezistent", se arată în legenda videoclipului.

Videoclipul reprezintă o altă încercare a lui Gates, a patra cea mai bogată persoană din lume și principalul finanțator al Organizației Mondiale a Sănătății, de a condiționa publicul să accepte agenda Marii Resetări.

Cel de-al șaselea raport anual Goalkeepers Report, publicat de Fundația Bill și Melinda Gates la 12 septembrie, evidențiază modul în care sunt atinse două dintre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite, securitatea alimentară și egalitatea de gen.

Raportul laudă ceea ce Gates numește "semințele magice", culturi, inclusiv porumbul și orezul, care au fost modificate genetic pentru a rezista la climatele mai calde și mai uscate, ca remediu pentru a atenua foametea în lume.

"Desigur", scrie Gates, "semințele nu au fost de fapt magice, dar prin reproducerea unor soiuri selecționate ale culturii, cercetătorii au crezut că pot produce un porumb hibrid care să fie mai rezistent la climatele mai calde și mai uscate. Au reușit cu brio".