ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scandalul documentelor lui Biden continuă: Avocații președintelui susțin că au găsit  1.850 de cutii de materiale, plus 415 GB de înregistrări, informează Fox News.
 
Avocații implicați în acest scandal au dezvăluit că Biden a donat 1.850 de cutii de materiale și 415 GB de înregistrări digitale Universității din Delaware. 

Dar întrebările referitoare la cine a avut acces la aceste materiale rămân fără răspuns. 
 
„Următorul pas firesc care este necesar este ca FBI să examineze cele peste 1850 de cutii de documente din timpul mandatului lui Joe Biden în Senat, care se află la Universitatea din Delaware, și cred, de asemenea, că este esențial ca FBI să cerceteze locuințele lui Hunter Biden, reședințele de acasă și de la birou, pentru a se asigura că nu există documente clasificate acolo, având în vedere toate dovezile care se adună. Trebuie să stabilim cine a avut acces la ce și când", a comentat jurnalistul Fox News, Maria Bartiromo.
 
VIDEO: