ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul canadian condus de premierul Justin Trudeau a recunoscut în scris că a încheiat un contract de 105,3 milioane de dolari cu Forumul Economic Mondial pentru a contribui la crearea unui sistem de identificare digitală pentru călătorii, transmite LifeSiteNews.

"Guvernul a recunoscut în cele din urmă că are un contract de 105,3 milioane de dolari cu Forumul Economic Mondial pentru Known Traveler Digital ID. Aruncați o privire la acest document de comandă. Nu mai este o teorie a conspirației - este un fapt contractual!", a scris ieri Leslyn Lewis, membru al Partidului Conservator, pe Twitter.

Prin intermediul unei anchete, Lewis a cerut informații guvernului Trudeau și ministrului Transporturilor, Omar Alghabra, cu privire la participarea sa la programul pilot Known Traveler Digital Identity  al Forumului Economic Mondial.

"Bugetul  pe 2021 prevede 105,3 milioane de dolari pe o perioadă de cinci ani, începând cu 2021-22(...) pentru a colabora cu partenerii internaționali pentru a avansa în continuare proiectul pilot KTDI", se arată în documentul anchetei.